Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την κόρη της μπροστά σε όλο τον κόσμο!

Δείτε τι έγινε...

20 Απριλίου 2019 15:33
Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την κόρη της μπροστά σε όλο τον κόσμο!

Το απόγευμα της Παρασκευής, τα στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στην παραλία, γιατί μία μητέρα χτυπούσε αλύπητα τη 17χρονη κόρη της. Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει την 36χρονη γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής.

Η γυναίκα προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο παιδί της, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tvstar, και η 17χρονη, θύμα του ξυλοδαρμού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Όσο για την 36χρονη, που είναι μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, συνελήφθη και κρατήθηκε μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα του!

Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει κανείς αυτό που συνέβη στη Χαλκίδα...

Ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (04/04), όταν ο 54χρονος οδηγός αυτοκινήτου προσπάθησε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του από την αυλή του σπιτιού.

Με μηχανικές κινήσεις και χωρίς να προσέξει, μιας και ήταν μια διαδικασία την οποία κάνει καθημερινά, έκανε όπισθεν προκειμένουνα βγει στο δρόμο. Να σας υπενθυμίσουμε ένα περιστατικό στη Χαλκίδα, όπου ένας οδηγός παρέσυρε ένα 6χρονο και το εγκατέλειψε!

Χωρίς όμως να το αντιληφθεί, ο άτυχος άνδρας παρέσυρε την 79χρονη μητέρα του, που για άγνωστο λόγο βρέθηκε στην πορεία του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στη συνέχεια όμως, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό ενώ, ο άτυχος άνδρας αδυνατεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένειά του.

Προανάκριση για τη θανατηφόρα παράσυρση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Κίνδυνος από τα κουνούπια και τις σκνίπες στην Χαλκίδα

Πλημμυρισμένα παραμένουν πολλά χωριά στην Χαλκίδα, από το μέσα Γενάρη. Μετά από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του Ιανουαρίου, πολλοί οικισμοί πλημμύρισαν και ακόμα τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει.

Σαν να μην έφταναν τα νερά που κυριολεκτικά έχουν «πνίξει» του κατοίκους των οικισμών, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα κουνούπια και τις σκνίπες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, καθώς ο τόπος ευνοεί την αναπαραγωγή τους.

Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, ζητούν βοήθεια εδώ και τρεις μήνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει κάποια ουσιαστική παρέμβαση.

Για το τεράστιο αυτό πρόβλημα αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Χαλκίδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Tραυματίστηκε γυναίκα με το καπάκι της χύτρας!

Αίγιο: Η μάνα αρνείται ότι πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share