Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο Αντώνης Παπαφωτόπουλος!

Ήταν μόνο 59 ετών!

20 Απριλίου 2019 11:48
Θλίψη: Πέθανε ο Αντώνης Παπαφωτόπουλος!

Την τελευταία του πνοή άφησε στο κτήμα του στα Μακρίσια προχθές το βράδυ ο 59χρονος Αντώνης Παπαφωτόπουλος, σκορπίζοντας θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Ηλεία.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί από προχθές το πρωί στο κτήμα στη θέση Γερακοβούνι στα Μακρίσια για να εκτελέσει διάφορες αγροτικές εργασίες. Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και στο σπίτι δεν είχε επιστρέψει, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους του.

Λίγο πριν βραδιάσει, η σύζυγός του αποφάσισε να τον αναζητήσει στο χωράφι γύρω στις 8μ.μ., μην μπορώντας να φανταστεί τι είχε συμβεί. Όταν έφτασε, δυστυχώς αντίκρισε τον 59χρονο Αντώνη πεσμένο στο έδαφος, δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Παρά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε συντοπίτες να μεταβούν στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος Αντώνης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ο οποίος οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακό επεισόδιο.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή μια 20χρονη σε τροχαίο δυστύχημα!

Με αίμα βάφτηκαν για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της Κρήτης, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου πέθανε μια 20χρονη και τραυματίστηκε σοβαρά συνομήλικός της, σε τροχαίο δυστύχημα.

Στις 5:20 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί βγήκε από την πορεία του, από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και έπεσε πάνω σε σταθερό αντικείμενο. Οι δύο 20χρονοι εγκλωβίστηκαν στο όχημα, μετά το τροχαίο και στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες, που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν έπειτα από περίπου μία ώρα.

Η άτυχη 20χρονη ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητο, ενώ βαριά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Θλίψη: 19χρονη στη Φθιώτιδα έπεσε από το μπαλκόνι!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ελάτειας από το θάνατο 19χρονης...

Άσχημη μέρα ξημέρωσε στην Ελάτεια και τη Φθιώτιδα, με την είδηση ότι στις 3:00’ τα ξημερώματα μια κοπέλα 19 χρονών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο το δράμα της οικογένειας και όλο του περιβάλλοντος της μεγαλώνει από το γεγονός, ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα γνωστό πρόβλημα που θα την οδηγούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Σημειώνουμε ότι η τοπική κοινωνία δεν έχει προλάβει να συνέρθει ακόμη από την τραγική απώλεια ενός νεαρού άνδρα που έθεσε τέλος στη ζωή του μέσα στο πατάρι του καταστήματος με αυτοσχέδιο βρόγχο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share