Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στο κρατητήριο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μέχρι την Μ.Δευτέρα!

Δείτε αναλυτικά...

20 Απριλίου 2019 11:25
Στο κρατητήριο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μέχρι την Μ.Δευτέρα!

Σαλός έχει προκληθεί με τη συμμετοχή του γνωστού ποινικολογου στη "Μαφία των Φυλακών" που τελικά φτάσαμε και στη σύλληψη του, την Πέμπτη 18/04/19. Όπως έχουμε ήδη πει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήρε προθεσμία μέχρι την Μ.Δευτέρα για να απολογηθεί.

Μαζί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κατηγορείται και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι την Παρασκευή εμφανίστηκαν στο γραφείο του ανακριτή και πήραν παράταση έως τη Μ. Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν. Μέχρι τότε, θα παραμείνουν στο κρατητήριο. Στην πρώτη του δήλωση, μετά τη σύλληψή του, ο κ. Λυκουρέζος είπε «Εγώ και Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014; Αν είναι δυνατόν».

Ο κ. Λυκουρέζος συνελήφθη το βράδσυ της Πέμπτης, με τη διαδικασία να έχει χαρακτηριστικά σόου. Ο κ. Παναγόπουλος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του στη Βούλα. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω να πω, τίποτα παραπάνω», ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Παναγόπουλου.

Αμφότεροι οι ποινικολόγοι αρνούνται τη συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση και την απόπειρα εκβίασης και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους βασικούς κατηγορούμενους.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν»! - Οι πρώτες δηλώσεις! (Video)

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε και ξέσπασε για αυτό που έχει συμβεί και για την άδικη κατηγορία! Απορεί πως είναι δυνατόν να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης!

Σοκαρισμένος είναι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την σύλληψη του με τις κατηγορίες εμπλοκής στην μαφία των φυλακών. Ο ίδιος μιλά στην κάμερα του STAR και ξεσπά.

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έχουν πάρει τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο Παναγόπουλος, ενώ έως τότε θα κρατούνται.

Ο φημισμένος ποινικολόγος είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνελήφθη! «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν» είπε μετά την σύλληψη του!

Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό η κόρη του και η σύντροφός του Μαρία Κολογρίδη. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί βρέθηκε κατηγορούμενος στο 13ο όροφο της αντιτρομοκρατικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το youweekly.gr

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share