Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άτακτος ο πρίγκιπας Φίλιππος: Εντοπίστηκε να κάνει...

Δεν θα μάθει ποτέ...

20 Απριλίου 2019 11:07
Άτακτος ο πρίγκιπας Φίλιππος: Εντοπίστηκε να κάνει...

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος πάντα μα πάντα ήταν ατακτούλης... Το τελευταίο καιρό απάσχόλησε τα μέσα, καθώς ήταν υπαίτιος για τροχαίο ατύχημα. Ύστερα από αυτό, παρέδωσε το δίπλωμα του. Βέβαια η Queen Elisabeth, που δεν του χαλάει ποτέ χατίρι του έδωσε την άδεια να ξαναοδηγήσει!

Εκείνος βέβαια είπε ή μάλλον υπόσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπιάσει τιμόνι.... Και όλα αυτά μέχρι πολύ πρόσφατα που παρά τις υποσχέσεις και τις απαγορεύσεις εθεάθη να οδηγεί ξανά το Land Rover του στο Windsor.

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στην εφημερίδα The Sun και εξήγησαν πως προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν τον 97χρονο πρίγκιπα ξανά πίσω από το τιμόνι και χωρίς να φορά ούτε καν τη ζώνη ασφαλείας του.

«Δεν φορούσε τη ζώνη του και αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα αν σκεφτεί κανείς το τροχαίο που είχε. Δεν πήρε το μάθημά του και είναι 97 ετών, μάλλον δεν τον νοιάζει».

Ο πρίγκιπας οδηγούσε μεν μέσα σε ιδιωτική ιδιοκτησία του Παλατιού αλλά ακόμα κι έτσι, αυτό που έκανε ήταν παράνομο. Τον Γενάρη, το όχημα που οδηγούσε ο σύζυγος της Ελισάβετ συγκρούστηκε με όχημα μέσα στο οποίο επέβαινε κι ένα μικρό μωρό.

«Πρίγκιπας Φίλιππος, ο πιο αγενής και αλαζόνας άνθρωπος που ξέρω» απίστευτα σχόλια της Daily Mail!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε εξώφυλλο στα βρετανικά – και όχι μόνο – μέσα ενημέρωσης πριν λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Ενα ατύχημα το οποίο προκάλεσε πιθανότατα λόγω ηλικίας. Είναι 97 ετών και μέχρι τότε οδηγούσε κανονικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share