Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκες κρασιού κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας! (Video)

2 εκατομμύρια μπουκάλια καταστράφηκαν!

19 Απριλίου 2019 23:35
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκες κρασιού κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας! (Video)

Στην Γαλλία οι πυρκαγιές δεν σταματάνε αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι σε αποθήκη κρασιού στο Μπορντό της Γαλλίας ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά.. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν πάνω από 2 εκατομμύρια μπουκάλια κρασιού..

Όπως μετέδωσαν στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι εφημερίδες The Local και New York Post, επικαλούμενες γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι αποθήκες ανήκαν στην εταιρεία Sovex Grands Chateaux.

Εξήντα πυροσβέστες έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία μαινόταν για περίπου 15 ώρες μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

ίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο ένας από τους εργαζόμενους της εταιρείας, δείχνει καθαρά πώς οι φλόγες έκαιγαν τις παλέτες που ήταν γεμάτες με φιάλες κρασιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την οροφή της αποθήκης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή και η φωτιά να επεκταθεί στις παλέτες.

Οι 80 εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι απασχολούνταν στις αποθήκες, είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα από τις εγκαταστάσεις.

Γαλλία: Σάλος με υπουργό που φωτογραφήθηκε στην καμμένη Παναγία των Παρισίων!

Ο Γάλλος υπουργός πόζαρε εντός του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων ,με γυρισμένη την πλάτη και φόντο τις στάχτες. Οι Γάλλοι τα έβαλαν όμως μαζί του κατηγορώντας τον για εγωπάθεια.

«Η φωτογραφία αυτή ήταν στημένη», γράφουν πολλοί χρήστες σχολιάζοντας την ιδέα του υπουργούΚαστανέ να ποζάρει εντός του καθεδρικού ναού.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter ένα 24ωρο αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά με τον Κριστόφ Καστανέ να επισημαίνει ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η αναστήλωση του καθεδρικού ναού.

Ενώ με ένα μήνυμα του που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, προσπάθησε να δείξει την αισιοδοξία του.

«Αυτή η ανοιχτή πληγή στην καρδιά του Παρισιού, θα επουλωθεί, με τη γενναιοδωρία μας, με την αλληλεγγύη μας, με την δύναμη που μας φέρνει μαζί ενάντια στις αντιξοότητες και μας κάνει ένα μεγάλο έθνος»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share