Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Κύπρο: Έφυγε από την ζωή η σύζυγος πρώην υπουργού!

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε..

19 Απριλίου 2019 22:31
Θλίψη στην Κύπρο: Έφυγε από την ζωή η σύζυγος πρώην υπουργού!

Δυστυχώς πέθανε η γυναίκα πρώην υπουργού Σωκράτη Χάσικου από την Κύπρο.. Έδινε πολλά χρόνια μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.. Ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη..

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του τέως Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου.

Η Έλλη Χάσικου απεβίωσε σε ηλικία 54 χρόνων σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της. Αφήνει πίσω της, σύζυγο και τρία παιδιά.

Τραγωδία στην Πάτρα: Έφυγε από την ζωή ο 55χρονος πρώην διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ!

Τραγωδία στην Πάτρα αφού έφυγε από την ζωή ο 55χρονος πρώην διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του και σε όσους τον γνώριζαν..

Δυστυχώς δεν άντεξε να παραμείνει στην ζωή αφού κατέρρευσε νιώθοντας πόνο στο στήθος στο κέντρο της Πάτρας..

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο πρώην Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, πρόκειται για τον εξαιρετικό φίλο του και επί 15ετία συνεργάτη του, Σοφοκλή Λέκκα, ο οποίοςήταν διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ηπείρου.

Ήταν 55 ετών παντρεμένος με δύο παιδιά που σπουδάζουν και ήταν από τα Ιωάννινα. Όπως αναφέρει ο κ. Μυλωνάς, ο Σοφοκλής Λέκκας είχε έρθει στην Πάτρα για υπηρεσιακή δουλειά.

Τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή..

Θλίψη στην Κρήτη: 48χρονος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο!

Στην Κρήτη δυστυχώς βρέθηκε νεκρός 48χρονος άνδρας σε ξενοδοχείο.. Το μακάβριο αυτό θέαμα αντίκρισαν οι ιθύνοντες της αστικής ξενοδοχειακής μονάδας!

Γύρω στις 12 το μεσημέρι και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές αλλά και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο! Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 48χρονο...

Στον χώρο του ξενοδοχείου έσπευσαν της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και συνεργείο της σήμανσης για μία πρώτη αυτοψία, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να γίνει η παραγγελθείσα νεκροψία – νεκροτομή.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να προσδιορίσουν τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του 48χρονου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share