Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν»! - Οι πρώτες δηλώσεις! (Video)

Ξεσπάει δημόσια!

19 Απριλίου 2019 20:40
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν»! - Οι πρώτες δηλώσεις! (Video)

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε και ξέσπασε για αυτό που έχει συμβεί και για την άδικη κατηγορία! Απορεί πως είναι δυνατόν να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης!

Σοκαρισμένος είναι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την σύλληψη του με τις κατηγορίες εμπλοκής στην μαφία των φυλακών. Ο ίδιος μιλά στην κάμερα του STAR και ξεσπά.

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα έχουν πάρει τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο Παναγόπουλος, ενώ έως τότε θα κρατούνται.

Ο φημισμένος ποινικολόγος είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνελήφθη! «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν» είπε μετά την σύλληψη του!

Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό η κόρη του και η σύντροφός του Μαρία Κολογρίδη. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί βρέθηκε κατηγορούμενος στο 13ο όροφο της αντιτρομοκρατικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το youweekly.gr:

Πηγή: youweekly.gr

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις του έξω από τον ανακριτή!

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αμέσως μετά τον ανακριτή.

Ο γνωστός ποινικολόγος, τη Μεγάλη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή, ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση της "μαφίας των φυλακών".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share