Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο στις ΗΠΑ: 14χρονες μαθήτριες σχεδίαζαν να σκοτώσουν εννέα άτομα!

Οι μαθήτριες Γυμνασίου είχαν σκοπό να σκοτώσουν και να εξαφανίσουν τα πτώματα!

19 Απριλίου 2019 19:49
Αδιανόητο στις ΗΠΑ: 14χρονες μαθήτριες σχεδίαζαν να σκοτώσουν εννέα άτομα!

Η επέμβαση του καθηγητή απέτρεψε ένα ακόμα μακελειό σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αστυνομία της Φλόριντα συνέλαβε δύο 14χρονες μαθήτριες, οι οποίες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία εννέα ατόμων.

Τα δύο κορίτσια είχαν σχεδιάσει σε χαρτί κάθε βήμα της δράσης τους, είχαν συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους τους και αναζητούσαν όπλα, προκειμένου να υλοποιήσουν το δολοφονικό τους σχέδιο.

Όταν ο καθηγητής απείλησε τα δύο κορίτσια ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία, το ένα απάντησε: «Θα τους πω ότι ήταν μία φάρσα».

Μέσα στον φάκελο υπήρχε περιγραφή για το πως θα προμηθεύονταν όπλα και πως θα σκότωναν εννέα άτομα, αλλά και πως θα εξαφάνιζαν τα πτώματα.

Οι 14χρονες ανιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες συνομωσίας για δολοφονία και άλλες τρεις κατηγορίες συνομωσίας για απαγωγή.

Η απόλυτη φρίκη σε σχολείο: Δολοφόνησαν 7χρονη επειδή είχε παραπανίσια κιλά!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Κίνας, όταν κάτι παιδιά δολοφόνησαν ένα 7χρονο γιατί είχε παραπάνω κιλά.

Η μικρή Deng Qi μετρούσε μόλις δύο μέρες φοίτησης στη σχολήShaoshan, τη διασημότερη σχολή shaolin στην Κίνα. H Shaoshan είναι διάσημη για τα προγράμματα εκγύμνασης και άσκησης που προσφέρει στους ανήλικους μαθητές που φοιτούν εκεί, όπως και για τα σεμινάρια πολεμικών τεχνών από ειδικευμένους δασκάλους.

Οι γονείς της επτάχρονης είχαν κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή καθώς ήθελαν να την βοηθήσουν να χάσει βάρος.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η επτάχρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν ξεκινήσει τα μαθήματα στη σχολή, κι ως εκ τούτου θεώρησε εξαιρετικά περίεργο το γεγονός του ξαφνικού της θάνατο.

Ύστερα από σειρά πιέσεων στη διεύθυνση της σχολής, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ένα βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της Deng Qi στο προαύλιο της σχολής. Στο βίντεο η επτάχρονη φαίνεται λίγο νωρίτερα να είναι περικυκλωμένη από πολλούς συμμαθητές της, οι οποίοι την χτυπούσαν επανειλημμένως στο κεφάλι, στο σώμα και στα πόδια με γροθιές και κλωτσιές.

Το γεγονός της κακοποίησης της Deng Qi επιβεβαίωσαν κι οι γιατροί του νοσοκομείου που εξέτασαν το παιδί όταν μεταφέρθηκε από τη σχολή. Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι η επτάχρονη έφερε σημάδια και μώλωπες σε όλο της το σώμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν κάποιο από τα χτυπήματα που δέχθηκε προκάλεσε τον θάνατό της.

Η υπόθεση της απασχολεί ιδιαίτερα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για ακόμα ένα περιστατικό εκφοβισμού που πήρε δραματική τροπή.

Οι γονείς της άτυχης μαθήτριας δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος αναφορικά με τον εντοπισμό των ενόχων, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και προς τη διάσημη σχολή, κάνοντας λόγο για πλημμελή έλεγχο των παιδιών.

Ο διευθυντής της σχολής για το περιστατικό δήλωσε πως η επτάχρονη λιποθύμησε ενώ έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου και πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share