Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στη Γαλλία: 5χρονος μαχαίρωσε τον ξαδελφό του για ένα σακουλάκι καραμέλες!

Ο μικρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

19 Απριλίου 2019 19:32
Σοκ στη Γαλλία: 5χρονος μαχαίρωσε τον ξαδελφό του για ένα σακουλάκι καραμέλες!

Ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον ξάδελφό του ηλικίας 13 ετών, με τον οποίο τσακώθηκαν για ένα σακουλάκι καραμέλες.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Τιρνόν σιρ Ρον στη Γαλλία, όπου τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν για τις καραμέλες στην είσοδο ενός κτιρίου.

«… Το πεντάχρονο αγόρι, επειδή θύμωσε, ανέβηκε στο σπίτι του και πήρε ένα μαχαίρι» σύμφωνα με τους ερευνητές.

Μαχαίρωσε τον 13χρονο στη βουβωνική χώρα, πλήττοντας τη μηριαία αρτηρία του. Ο μικρός είχε πέσει στο έδαφος κι έχανε πολύ αίμα, περαστικοί ειδοποίησαν μια ομάδα αστυνομικών που έκανε πεζή περιπολία στην περιοχή.

Ο 13χρονος χειρουργήθηκε για να σταματήσει η αιμορραγία και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Παραμένει υπό νοσηλεία.

Μαγνησία: Αδιανόητο- Μαχαίρωσε τον γιό του πάνω σε καβγά!

Αιματηρή κατάληξη είχε ο έντονος καβγάς ενός ηλικιωμένου με τον 46χρονο γιο του για οικογενειακές διαφορές στο Αχίλλειο του Αλμυρού Μαγνησίας, καθώς ο 72χρονος πατέρας άρπαξε ξαφνικά ένα μαχαίρι και επιτέθηκε με αυτό στο παιδί του, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στο χέρι!

Ο 46χρονος διακομίστηκε αιμόφυρτος, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και από εκεί στο Γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όμως, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον θερμόαιμο 72χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Με ποινή φυλάκισης 18 μηνών «πλήρωσε» την επίθεσή του στην εν διαστάσει σύζυγό του ένας 51χρονος κάτοικος χωριού του Πηλίου, ο οποίος είχε σπρώξει την άτυχη γυναίκα από τη σκάλα του σπιτιού με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στη δίκη και στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του. Τελικά, το δικαστήριο έκρινε τον 51χρονο ένοχο για ενδοοικογενειακή βία, αλλά έδωσε στην ποινή τριετή αναστολή και αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κύπρος: Βρετανός τουρίστας νεκρός σε τροχαίο!

Σοκ στη Κρήτη: Νέο τροχαίο με έναν 27χρονο νεκρό!

Φρίκη στη Κρήτη: Έπιασαν ηλικιωμένο για ασέλγεια σε 6χρονη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share