Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Εσωτερικών: Κατέβηκε ο συμβασιούχος που απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Ο άνδρας πείστηκε να κατέβει!

19 Απριλίου 2019 18:51
Λήξη συναγερμού στο υπουργείο Εσωτερικών: Κατέβηκε ο συμβασιούχος που απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα του υπουργείου Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος απειλούσε συμβασιούχος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε απεργία πείνας, μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ζητούσε να συναντηθεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του με τον πρωθυπουργό.Οι απεργοί συναντήθηκαν με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να λάβουν ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις. Τελικά, συνάδελφοί του τον έπεισαν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Συναγερμός στο υπουργείο Εσωτερικών: Συμβασιούχος απειλεί να αυτοκτονήσει!

Να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα του υπουργείου Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος απειλεί συμβασιούχος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε απεργία πείνας, μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Οι απεργοί συναντήθηκαν με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να λάβουν ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις.

Ο άνδρας ζητά να συναντηθεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του με τον πρωθυπουργό.

Σοκ στον Βόλο: 23χρονος απειλούσε να πέσει στο κενό!

Μία ακόμη αυτοκτονία απέτρεψαν οι αστυνομικές Αρχές του Βόλου...Να σας θυμίσουμε ότι λίγες ώρες πιο πριν προκάλεσαι Σοκ 13χρονη που πήδηξε από γέφυρα!

Λίγο πριν από τις 6 το πρωί της Κυριακής ένας 23χρονος βρέθηκε στην μεγάλη κοιλαδογέφυρα του Περιφερειακού, στην έξοδο του τούνελ και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

Η γυναίκα αστυνομικός που είχε υπηρεσία στην Άμεση Δράση, κατάφερε να μιλήσει για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με τον 23χρονο, ώστε να κερδίσει χρόνο μέχρι να προλάβουν να φθάσουν συνάδελφοί της στο σημείο.

Ο νεαρός εντοπίσθηκε αμέσως και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share