Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κύπρος: Βρετανός τουρίστας νεκρός σε τροχαίο!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη!

19 Απριλίου 2019 17:18
Κύπρος: Βρετανός τουρίστας νεκρός σε τροχαίο!

Βρετανός τουρίστας ο οποίος περπατούσε σε νησίδα στον παραλιακό δρόμο της Πάφου, βρήκε τραγικό θάνατο από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός με μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανέβει στη νησίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος και να τραυματίσει κρίσιμα τον τουρίστα!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατάθεση του ανέφερε ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου χωρίς και ο ίδιος να μπορεί να δώσει συγκεκριμένη εξήγηση.

Θλίψη στη Ναύπακτο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος!

Θλίψη στη Ναύπακτο αφού άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν νεκρό αγνοούμενο άνδρα..

Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εντόπισαν τη σορό του ηλικιωμένου που είχε χαθεί στο χωριό Ριγάνι Ναυπακτίας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε σε χαράδρα σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ριγάνι και Πιτσινέϊκα. Αγνοούνταν από την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστική Ναυπάκτου…

Σοκ στη Κρήτη: Νέο τροχαίο με έναν 27χρονο νεκρό!

Νέο τροχαίο στην Κρήτη έχει συγκλονίσει με τον θάνατο ενός 27χρονου σε δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και οι επιβάτες του άλλου ΙΧ δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 61 ετών, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στη ΜΕΘ και ο δεύτερος, υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τροχαίο στην Κρήτη αναφέρουν ότι ο νεαρός, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου για τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share