Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Ληστές έσπασαν το αυτοκίνητο του Πέτρου Κόκκαλη!

Του άρπαξαν την τσάντα από το αυτοκίνητο!

19 Απριλίου 2019 11:29
Ληστές έσπασαν το αυτοκίνητο του  Πέτρου Κόκκαλη!

Το τζάμι του αυτοκινήτου του σπασμένο και μια τσάντα που είχε μέσα να λείπει, διαπίστωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, όπως γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης ανάρτησε φωτογραφία από το σπασμένο τζάμι, σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση:

«Μου σπάσανε το τζάμι του αυτοκινήτου και μου πήρανε την τσάντα !
Φταίει η Δούρου αλλά σε περίπτωση που βρεθεί το τετράδιο με τις σημειώσεις μου (ένα μαύρο), πλιζ ινμποξ».

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος!

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος!

Στον Πέτρο Κόκκαλη έγινε πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου!

Τα όσα είπε εναντίον του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έμειναν αναπάντητα. Ο Πέτρος Κόκκαλης δεν άργησε να απαντήσει.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά και μοιραία ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το πρόσωπό του. Ο Πέτρος Κόκκαλης τόνισε πως του είχε γίνει πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά αρνήθηκε.

Πέτρος Κόκκαλης

«Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά», ήταν η πρώτη αναφορά που έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά.

Η δεύτερη ήταν για να αποκαλύψει πως «ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο».

Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο.

Στη συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα στον Real Fm ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χαρακτηρίσει αποτυχημένο τον Πέτρο Κόκκαλη. «Ήταν μαζί μας για να έχει ένα αντικείμενο απασχόλησης. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό άφησε χρέη», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν μου έκανε εντύπωση η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share