Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ληστές πυροβόλησαν τουρίστρια και την πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο για να το πάρουν!

Έσυραν από τα μαλλία την 19χρονη έξω από το αυτοκίνητο

19 Απριλίου 2019 10:49
Αδιανόητο: Ληστές πυροβόλησαν τουρίστρια και την πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο για να το πάρουν!

Στιγμές τρόμου έζησε μια 19χρονη τουρίστρια στη Νότια Αφρική όταν έπεσε θύμα τριών ανδρών που έβαλαν στόχο το αυτοκίνητό της.

Στο βίντεο φαίνονται οι τρεις ληστές αρχικά να έχουν εγκλωβίσει με ένα SUV το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η 19χρονη.

Στη συνέχεια οι δύο από τους ληστές κρατώντας όπλα στα χέρια αρχίζουν και χτυπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου φωνάζοντας στην κοπέλα να τους ανοίξει.

Όταν δεν καταφέρνουν να σπάσουν τα τζάμια, ο ένας από τους δύο ληστές δεν διστάζει να πυροβολήσει.

Μετά τον πυροβολισμό ο δεύτερος ληστής αρπάζει την κοπέλα από τα μαλλιά και την τραβάει έξω από το αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια κλέβει.

Το αυτοκίνητο της 19χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμένο 40 λεπτά μετά τη ληστεία με τους τρεις δράστες να έχουν πάρει μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

Στην εντατική 9χρονος ύστερα από σύγκρουση με ταξι!

Στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται ένα 9χρονο παιδάκι από τη Μακρυρράχη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, πέφτοντας από το ποδήλατό του. Το παιδί αγοράκι μεταφέρθηκε με ταξί (!) στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού της Αθήνας, όπου και βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.


Προχθές το απόγευμα δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν κι εκεί σε προσωπικό και έτσι οι γονείς του το μετέφεραν με ταξί πρώτα στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου έκριναν πως έπρεπε να του γίνει χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ένα υποσκληρίδιο και ένα επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Μετά την επέμβαση κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων- Μία νεκρή γυναίκα!

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αργά το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Μεσογείων. Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2019).

Θύμα μια γυναίκα που έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητό της προσέκρουσε στα προστατευτικά κολωνάκια, σε ένα σούπερ μάρκετ και στη διαχωριστική νησίδα.

Όλα έγιναν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα, στο ύψος της σχολής Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας κατευθυνόταν προς Αθήνα. Μόλις βγήκε από τη βυθιζόμενη γέφυρα, για άγνωστο ακόμα λόγο, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει αρχικά στα κολωνάκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, να τα περάσει και να χτυπήσει στη τζαμαρία ενός σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια να καταλήξει στη διαχωριστική νησίδα!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εκτός του ντελαπαρισμένου αυτοκινήτου, στο αντίθετο ρεύμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share