Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Τι δήλωσε ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος;

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

18 Απριλίου 2019 20:13
Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Τι δήλωσε ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος;

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης - «Είμαι καλά, δεν έχω συλληφθεί» δήλωσε στο protothema.gr - Κατηγορείται για τη μαφία των φυλακών
Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Μάλιστα μετά τη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και το ένταλμα που εκκρεμεί από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή και για τον ίδιο, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει ήδη μεταβεί στα Ιωάννινα προκειμένου να τον εντοπίσει χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει καταστεί δυνατό.

Σε επικοινωνία με το protothema,gr, ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε ότι: “Είμαι καλά. Οσο καλά δηλαδή μπορεί να βρίσκεται κάποιος κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

- Που βρίσκεστε έχετε συλληφθεί;
“Δεν έχω συλληφθεί. Είμαι εκτος Αθηνών και αύριο το πρωί θα παρουσιαστώ στον Ανακριτή. Όπως έχω πληροφορηθεί”.

- Έχει ήδη φύγει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα για να σας βρει καθώς είχατε ένα δικαστήριο στην πόλη των Ιωαννίνων.
“Ακριβώς”.

-Οπότε αύριο θα παρουσιαστείτε;
“Ακριβώς”

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Kατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος!

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αποδίδει ο εφέτης ειδικός ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», σε εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε για δύο δικηγόρους, ο ένας εκ των οποίων, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ήδη οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ.


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη μετά την κατάθεσή του το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ανακριτής αποδίδει στους δύο δικηγόρους τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης .

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη μετά την κατάθεσή του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την μαφία των φυλακών.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος είχε καταθέσει στην Αντιτρομοκρατική και ενώπιον του ανακριτή. Μετά τα όσα κατέθεσε, υπάρξαν στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελικό λειτουργό αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Είναι ο δεύτερος δικηγόρος που κατηγορείται για την συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share