Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έτσι συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος!

Το μεσημέρι στο Σύνταγμα!

18 Απριλίου 2019 18:20
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έτσι συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος!

Στο δρόμο, έξω από μεγάλο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος συνελήφθη στις 15:30 ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μέχρι τις 15:30 βρισκόταν σε προσωπικό ραντεβού στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος.
Κατά την έξοδό του τον πλησίασαν στελέχη της αντιτρομοκρατικής (καθώς αυτό το τμήμα χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού) και τον προσήγαγαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

undefined

Ο κ. Λυκουρέζος οδηγήθηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή που διεξάγει την έρευνα για την «μαφία των φυλακών» και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Κρατείται στη ΓΑΔΑ ο Λυκουρέζος
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αυτή την ώρα κρατείται στον 12ο όροφο στην αντιτρομοκρατική ενώ δεν έχει επιτραπεί ούτε στους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν μαζί του.

Κι άλλη σύλληψη δικηγόρου μετά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου!

Κι άλλη σύλληψη δικηγόρου μετά του Αλέξανδρου Λυκουρέζου!

Οι δύο δικηγόροι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης
Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της μαφίας των φυλακών, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) συνελήφθη μετά την κατάθεσή του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, o γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος.
Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δικηγόροι για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, Ευ. Νικόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών

Να σημειωθεί ότι η αντιτρομοκρατική είναι η υπηρεσία που ασχολείται με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Αλέξης Κούγιας: Ποιους δικηγόρους ήθελε μπροστά στον ανακριτή πριν τη σύλληψη του Λυκουρέζου!

Αλέξης Κούγιας: Ποιους δικηγόρους ήθελε μπροστά στον ανακριτή πριν τη σύλληψη του Λυκουρέζου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού μετά τη σύλληψη του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Το «παρασκήνιο» της υπόθεσης της φερόμενης εμπλοκής δικηγόρων στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» είναι πλούσιο καθώς ο προφυλακιστέος δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος που κατηγορείται πως εμπλέκεται είχε ζητήσει μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια να καλέσει ο ανακριτής τον κ. Λυκουρέζο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας στο υπόμνημα που είχε καταθέσει στον ειδικό Εφέτη Ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, με κοινοποίηση προς την ηγεσία του Υπ.Δικαιοσύνης, τον πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών και τον πρόεδρο του ΔΣΑ, για λογαριασμό του Γιώργου Αντωνόπουλου ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν εκτός από τον κ. Λυκουρέζο και οι δικηγόροι:

Θέμης Σοφός «προκειμένου να εξηγήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες επισκέφτηκε τον Αριστείδη Φλώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού τον Ιούλιο του 2017»

undefined

Ηλίας Αναγνωστόπουλος, «προκειμένου να καταστεί σαφές ότι εγώ ουδέποτε άμεσα ή έμμεσα απαίτησα από τον Αρ. Φλώρο ή το Μ. Ζαφειρόπουλο οικονομικά ανταλλάγματα, για να μην παρασταθώ ως πολιτικώς ενάγων»,

Τάκης Μπαλτάκος «προκειμένου να καταθέσει για τη συνάντηση που είχαμε σε καφετέρια με τον Αριστείδη Φλώρο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014, να εξηγήσει πώς και γιατί έγινε αυτή η συνάντηση και να περιγράψει τη συναισθηματική κατάσταση και τις εκφράσεις του Φλώρου κατά την αποχώρησή του, όταν του δήλωσα ότι δεν αποδέχομαι τη διαιτητική επίλυση της διαφοράς μεταξύ ΛΑΓΗΕ Α.Ε και ΕΝΕΡΓΚΑ Α.Ε.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share