Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Γιάννης Λάϊος

Θλίψη!

18 Απριλίου 2019 15:38
Νεκρός ο Γιάννης Λάϊος

Μόλις έσκασε πως βρέθηκε νεκρός ο Γιάννης Λάϊος!

Τι συνέβη;

Την τελευταία πνοή άφησε αιφνιδίως ο Χαλκιδέος Γιάννης Λάιος, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το περιφερειακό τμήμα Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη Κοινωνία [17/04/2019 - 18:05] Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ευβοίας, εκφράζουμε τα βαθύτατα αισθήματα και τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Είδηση σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό, πυροβολώντας τον στο δρόμο.

Ο ηθοποιός δέχτηκε επίθεση την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέρει η αστυνομία, κλήθηκε στο σημείο στις 20:00 το βράδυ, όπου και τον βρήκε αιμόφυρτο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον 42χρονο Bradley Welsh όπου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία T2 Trainspotting. Ο ηθοποιός, έφερε σοβαρούς τραυματισμούς και άφησε την τελευταία του στιγμή στο δρόμο, στο σημείο που του επιτέθηκαν.

«Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», δήλωσε η αστυνομία της Σκωτίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στο Αίγιο: Νεκρό βρέφος σε κάδο σκουπιδιών! Συνελήφθη η μάνα του!

Ασύλληπτο: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη πασίγνωστη ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share