Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Έκαψαν 19χρονη επειδή κατήγγειλε την σεξουαλική παρενόχληση στον διευθυντή του σχολείου!

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη!

18 Απριλίου 2019 13:53
Φρίκη: Έκαψαν 19χρονη επειδή κατήγγειλε την σεξουαλική παρενόχληση στον διευθυντή του σχολείου!

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη από Μπαγκλαντές όταν οι συμμαθητές την, την περιέλουσαν με κηροζίνη και της έβαλαν φωτιά στο σχολείο της.

Συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου η 19χρονη είπε ότι ο διευθυντής της την κάλεσε στο γραφείο του και την άγγιξε με ακατάλληλο τρόπο. Εκείνη έφυγε τρέχοντας και τελικά τον κατήγγειλε.

Στο αστυνομικό τμήμα, έκρυβε το πρόσωπο της με τα χέρια της μιας και στη χώρα της συνηθίζουν να κατηγορούν το θύμα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο αστυνομικός της είπε να βγάλει τα χέρια της γιατί η καταγγελία δεν είναι σημαντική και τελικά την επόμενη ημέρα το πρόσωπο της έπαιζε παντού στις ειδήσεις.

Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν για την 19χρονη κοπέλα. Άρχισαν διαδηλώσεις εναντίων της που ζητούσαν την απελευθέρωση του διευθυντή και μάλιστα είχαν την στήριξη των τοπικών πολιτικών.

Η οικογένεια της άρχισε να ανησυχεί για την ασφάλεια της. Στις 6 Απριλίου η Nusrat πήγε στο σχολείο της για να δώσει εξετάσεις.

Τότε ένας συμμαθητής της την οδήγησε στην οροφή του σχολείου λέγοντας πως ένας φίλος της ξυλοκοπήθηκε. Στην ταράτσα του σχολείου την περικύκλωσαν και την πίεσαν να αποσύρει την καταγγελία. Όταν εκείνη αρνήθηκε την πυρπόλησαν.

Ο ένας από τους συμμαθητές της την κρατούσε από το κεφάλι για να χυθεί η κηροζίνη και για αυτό δεν κάηκε. Η νεαρή πήγε στο νοσοκομείο με 80% εγκαύματα στο σώμα της. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την θεραπεύσουν και την έστειλαν στο νοσοκομείο της Ντάκα.

Φοβούμενη ότι δεν θα τα καταφέρει κατέγραψε μια δήλωσή της στο τηλέφωνο του αδελφού της. «Ο δάσκαλος με άγγιξε, θα πολεμήσω αυτό το έγκλημα μέχρι την τελευταία μου πνοή».

Τελικά στις 10 Απριλίου κατέληξε και χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στην κηδεία της.

Η απόλυτη φρίκη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και την βίασε και ο αστυνομικός!

Μία καταγγελία που συγκλονίζει έκανε μία γυναίκα στο Πακιστάν. Όπως λέει, η ίδια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της από δύο μέλη συμμορίας και ο αστυνομικός που θα της έπαιρνε κατάθεση, τη βίασε.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο αστυνομικός βιντεοσκόπησε την πράξη του και την απείλησε να μην μιλήσει για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Ο αστυνομικός άμεσα συνελήφθη μετά την καταγγελία. Πάντως, η Πακιστανική αστυνομία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση έπειτα από πολλαπλά περιστατικά αδικαιολόγητης βίας και απρόκλητων θανάτων πολιτών από αστυνομικούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share