Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση με τα οστά και την εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα! (Video)

Εξελίξεις στην υπόθεση!

18 Απριλίου 2019 13:15
Νέες μαρτυρίες για την υπόθεση με τα οστά και την εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα! (Video)

Φρίκη προκάλεσε η είδηση για τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία της Καλαμάτας από περιπατητή που τα βρήκε.. Νέες εξελίξεις και μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Μεσσηνίας μετά τον εντοπισμό οστών σε νταμάρι αφού όπως εικάζεται τα οστά μάλλον ανήκουν στην εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα οστά που βρέθηκαν εκεί ανήκουν στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Εξαφάνιση

Υπάρχει μαρτυρία μιας γυναίκας που λέει ότι ήταν καλά η Εξαρχουλέα και ότι φόραγε μια μπανάνα στην μέση μεταφέροντας την στην Καλογριά..Επίσης, δήλωσε ότι κρατούσε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών (εικάζει η μάρτυρας ότι είχε ρούχα μέσα),φόραγε φούτερ και στη μέση είχε ένα τσαντάκι μπανάνα! Η τσάντα μπανάνα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης..

Κάτω από τον σκελετό βρήκαν ευρήματα καλσόν που όπως φαίνεται ο σκελετός μάλλον ανήκει σε γυναίκα.. Επίσης αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ευρήματα που βρέθηκαν ήταν και μερικά κοσμήματα δίπλα από τον σκελετό!

Ακόμα βέβαια δεν έχει ταυτοποιηθεί ο σκελετός.. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που βοηθά τις αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι στον σκελετό βρέθηκε και ένα κομποσκοίνι..Η εξαφανισμένη Χριστίνα Εξαρχουλέα φόραγε και εκείνη κομποσκοίνι στο χέρι της όπως αποκαλύπτουν οι συγγενείς της..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

"Πάγωσε" η Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που έψαχνε για 2 χρόνια!

Εξαφάνιση

Σοκ για την Αγγελική Νικολούλη, αφού οι εξελίξεις για γυναίκα που αναζητά εδώ και 2 χρόνια είναι δυσάρεστες! Βρέθηκε νεκρή!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Μεσσηνίας μετά τον εντοπισμό οστών σε νταμάρι.

Εξετάζονται περιπτώσεις δηλωμένων εξαφανίσεων συμπεριλαμβανομένης και της Χριστίνας Εξαρχουλέα 57 χρόνων, που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας.

Εξαφάνιση

Τα οστά εντόπισε τυχαία κυνηγός το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, σε νταμάρι της περιοχής Λέικα Καλαμάτας και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν.

Τα οστά και τα ρούχα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση.

Εξαφάνιση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου κ. Νίκο Κωτακίδη σχεδόν το σύνολο των οστών συνθέτουν ανθρώπινο σκελετό. Θα ακολουθήσει ανθρωπολογική εξέταση για να καθοριστεί το φύλο στην ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα οστά λήφθηκε δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να ταυτοποιηθεί με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνιση τους, με προτεραιότητα την περίπτωση της Χριστίνας καθώς ταιριάζει γεωγραφικά.

Για την περίπτωση της Εξαρχουλέα υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Η μία από της αδελφές της κλήθηκε από τις Αρχές να αναγνωρίσει κάποια από τα αντικείμενα, αλλά δεν θυμόταν κανένα από αυτά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ με αγνοουμένη της Αγγελικής Νικολούλη: "Είναι δυνατόν να τη σκότωσα εγώ;"

Η Αγγελική Νικολούλη πήρε το αίμα της πίσω!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share