Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναγία των Παρισίων: Εκμεταλλέυονται τη μεγάλη καταστροφή πουλώντας μπλουζάκια και κούπες!

«Αγαπάω τη Notre Dame»

18 Απριλίου 2019 12:08
Παναγία των Παρισίων: Εκμεταλλέυονται τη μεγάλη καταστροφή πουλώντας μπλουζάκια και κούπες!

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», προτού καλά-καλά τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, το διαδίκτυο γέμισε από προϊόντα που απεικονίσουν το σύμβολο της Γαλλίας και της Χριστιανοσύνης.

Τα μακό μπλουζάκια που απεικονίζουν τον διάσημο ήρωα του Βίκτωρ Ουγκώ Κουασιμόδο να θρηνεί το μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας κάνουν θραύση, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

Ζήτηση επίσης έχουν και οι αφίσες με την Παναγία των Παρισίων τυλιγμένη στις φλόγες, με τις «στάχτες» του καθεδρικού ναού κι ένα κομμάτι ξύλου να γλυτώνει από την πύρινη λαίλαπα

Εκτός από τις αφίσες και τα t- shirts, υπήρξαν και κούπες.

«Είμαι η Notre Dame», «Αγαπάω τη Notre Dame», γράφουν πολλά από τα προιόντα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η εμπορευματοποίηση της τραγωδίας και ενώ οι φλόγες συνέχισαν να καταστρέφουν τον ναό, πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν.

Παναγία των Παρισίων: Kαι όμως κάποιοι βλέπουν στις φλόγες τον...Ιησού!

Μία εικόνα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδικτύο, μέσα από τη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων,έχει γίνει viral!

Μία γυναίκα από τη Σκωτία, ισχυρίζεται πως σε μία εικόνα του φλεγόμενου Καθεδρικού Ναού βλέπει τη φιγούρα του Ιησού.

«Μπορεί το μυαλό να μου παίζει παιχνίδια, αλλά παιδιά κοιτάξτε προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία. Τι βλέπετε;», σχολίασε η 38χρονη γυναίκα, όπου έχει κυκλώσει και το σημείο στο οποίο λέει πως βλέπει τον Ιησού.

Δεκάδες φίλοι της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, λέγοντας πως κι εκείνοι βλέπουν την ίδια φιγούρα μέσα στην Παναγία των Παρισίων.

«Παρατηρώντας τη φωτογραφία το βράδυ της Δευτέρας, συγκλονίστηκα με αυτό που έβλεπα. Κοιτάζω πραγματικά μια πολύ ζωντανή εικόνα. Πιστεύω θα φέρει παρηγοριά στους ανθρώπους του Παρισιού και όλο τον κόσμο σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή», πρόσθεσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share