Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Τίποτα δεν προφυλάσσει τα φυλάκια" - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων για τον κεραυνό που χτύπησε στην Ακρόπολη! (Video)

Τι δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας που την χτύπησε κεραυνός στην Ακρόπολη;

18 Απριλίου 2019 12:20

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί», η περιγραφή των συναδέλφων της άτυχης γυναίκας συγκλονίζουν! Κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις άνθρωποι..

Οι εργαζόμενοι που αντίκρισαν και βοήθησαν την γυναίκα που κάηκε καταγγέλλουν ότι τίποτα δεν προφυλάσσει τα φυλάκια της Ακρόπολης και ότι είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία τους!

Οι δύο άτυχες γυναίκες που τραυματίστηκαν είχαν μπει στα φυλάκια για να προφυλαχθούν από την βροχή αλλά δυστυχώς ο κεραυνός που χτύπησε την Ακρόπολη έκαψε τελείως τα φυλάκια και προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε αυτές..

Η γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις της όταν ο κεραυνός χτύπησε το φυλάκιο που είχε μπει μέσα για να προστατευτεί.. Η 52χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και έδειξε τα σημάδια στο σώμα της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ευτυχώς την βοήθησε ένας Κινέζος τουρίστας.

Ο πατέρας της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" και μιλάει για την κόρη του που είχε πιάσει πρόσφατα δουλειά εκεί..

Έχει κάποιες αμυχές στα χέρια και στον σβέρκο η 24χρονη κοπέλα από τα σπασμένα τζάμια από το φυλάκιο δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας..Σαφώς σαστισμένος από αυτό που συνέβη στην κόρη του ο πατέρας δεν μπορούσε να περιγράψει με ηρεμία τι έγινε..

Οι συνάδελφοι των δυο άτυχων γυναικών καταγγέλλουν και δείχνουν τα καμμένα ρούχα, λέγοντας πως τα φυλάκια είναι ολοσχερώς καμμένα και ότι δεν υπάρχουν επαρκή μέτρα ασφαλείας.. Τέλος, καταγγέλλουν ότι δεν έχουν γίνει μάλλον οι απαιτούμενες ενέργειες συντήρησης στο αλεξικέραυνο ή στις γειώσεις..

Δείτε το βίντεο:

Η συγκλονιστική μαρτυρία τραυματία που τον χτύπησε κεραυνός στην Ακρόπολη! - «Με χτύπησε μία λάμψη, κάηκα...»

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί», η περιγραφή των δύο τουριστών για τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις άνθρωποι, συγκλονίζουν.

«Με χτύπησε μία λάμψη. Έπεσα κάτω. Ήμουν στο φυλάκιο, έβρεχε. Πώς βγήκα δεν ξέρω, με βοήθησε ένας κινέζος.

Είμαι καμένη», περιγράφει η μία από τις δύο τραυματισμένες αρχαιοφύλακες, που μάλιστα μόλις πρόσφατα ανέλαβε υπηρεσία, με οκτάμηνη σύμβαση.

Η ίδια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έδειξε και τα σημάδια στο σώμα της από το χτυύπημα του κεραυνού και από τα θραύσματα που την χτύπησαν.

Οι νεαροί τουρίστες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, δύο τουρίστες περιέγραψαν τα όσα τρομακτικά έζησαν στην Ακρόπολη.

Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share