Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ασύλληπτο: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη πασίγνωστη ηθοποιός!

Πρωταγωνίστρια σε αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης!

18 Απριλίου 2019 10:31
Ασύλληπτο: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη πασίγνωστη ηθοποιός!

Ασύλληπτη θλίψη και σπαραγμό έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 16χρονου κοριτσιού, που εντυπωσίασε με το υποκριτικό του ταλέντο.

Ο λόγος για την ταλαντούχο ηθοποιό, Mya-Lecia Naylor, την οποία χαρακτήρισαν «ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι» πέθανε ξαφνικά στις 7 Απριλίου.

Το CBBC μετέδωσε την τραγική είδηση και ανέφερε πως: «Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να σας πούμε ότι η Mya-Lecia, που γνωρίσατε μέσα από το «Millie Inbetween» πέθανε»!

Σε άλλο ξένο μέσο αναφέρθηκε: «Η Mya-Lecia ήταν ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι της οικογένειας των παιδιών του BBC και μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια».

Το πρακτορείο A & J στο οποίο ανήκε η ταλαντούχα μικρή έγραψε στο twitter: «Με βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 7 Απριλίου η Mya - Lecia Naylor πέθανε. Η Mya - Lecia ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και ένα μέρος της A & J, θα μας λείψει. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους της αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Από την δική της πλευρά η ηθοποιός Emily Atack, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την μικρή στο Nevermore έγραψε μεταξύ άλλων συντετριμμένη στο instagram: «Είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη για την αγαπημένη μου Mya - Lecia Naylor. Ήταν ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι.»

Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου της αποτελούν ένα μυστήριο και δεν έχουν γίνει γνωστά!

Είδηση σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό, πυροβολώντας τον στο δρόμο.

Ο ηθοποιός δέχτηκε επίθεση την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέρει η αστυνομία, κλήθηκε στο σημείο στις 20:00 το βράδυ, όπου και τον βρήκε αιμόφυρτο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον 42χρονο Bradley Welsh όπου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία T2 Trainspotting. Ο ηθοποιός, έφερε σοβαρούς τραυματισμούς και άφησε την τελευταία του στιγμή στο δρόμο, στο σημείο που του επιτέθηκαν.

«Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», δήλωσε η αστυνομία της Σκωτίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share