Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ρουβίκωνας: "Θα σε τελειώσουμε.." - Απειλητικά μηνύματα στον Δήμαρχο Ηλιούπολης!

Λίγες ώρες μετά την επίθεση...

18 Απριλίου 2019 07:38
Ρουβίκωνας:

Ο Ρουβίκωνας έκανε εχθές επίθεση στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης και λίγο μετά ακολούθησε απειλητικό μήνυμα στον Δήμαρχο.. "Θα σε τελειώσουμε" έγραψαν στον Δήμαρχο Ηλιούπολης μέλη του Ρουβίκωνα..

Στο σημείο να... «επικηρύξει» τον Δήμαρχο Ηλιούπολης έφτασε ο Ρουβίκωνας, μέσω ανάρτησης ηγετικού του στελέχους στο Facebook. Λίγες ώρες μετά την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης και τον διαπληκτισμό με τον δήμαρχο, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί τον Βασίλη Βαλασόπουλο, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Facebook «θα σε τελειώσουμε».

«Θα μάθεις να σέβεσαι τους εργαζομένους» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης πριν από λίγο καθώς υπήρχαν και έντονοι διαπληκτισμοί με τον Δήμαρχο!

Μέλη της του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο δημαρχείο Ηλιούπολης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκαν με τον δήμαρχο.

Μέλη του Ρουβίκωνα προπηλάκισαν μια εκ των συνεργατών του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη με τους αγνώστους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙΑΣ και προχώρησε σε προσαγωγές.

Η εισβολή του Ρουβίκωνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έγινε με αφορμή την κατάρρευση γερανογέφυρας κατά τη διάρκειας έργων, ενώ υπήρξε και άλλο ατύχημα με εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας, όταν έπεσε στα χέρια της κάδος που έφυγε από το μηχανισμό ανύψωσης απορριμματοφόρου.

«Η βασική ευθύνη ωστόσο βαραίνει αποκλειστικά τον δήμαρχο Ηλιούπολης Βαλασόπουλο, καθώς δε μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για ένα πλήθος παρατυπιών και παραβάσεων, μικρών και μεγάλων, τυπικών και ουσιαστικών.

Κάθε θάνατος, κάθε τραυματισμός, κάθε ακρωτηριασμός, κάθε στιγμή που κατά τύχη κάποιος δεν σκοτώνεται, σημαίνει οτι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι για τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς τους προϊστάμενους, και το πιο εξοργιστικό απ΄ όλα αυτά, είναι ότι κανείς από αυτούς δεν καθαιρείται, δεν ελέγχεται, κανείς από αυτούς δεν λογοδοτεί. Να μην μείνουμε στις κούφιες διαμαρτυρίες και τις γενικόλογες καταγγελίες που είναι πάντα μια μερίδα απ' τα ίδια. Οι εργατικές δολοφονίες και οι τραυματισμοί σε κάθε κλάδο εργασίας, περνάνε από τις στήλες των ΜΜΕ σαν μια ακόμα είδηση της καθημερινότητας και τις περισσότερες φορές δεν αναφέρονται καν.

Να μην περιμένουμε τίποτα απο τα αστικά δικαστήρια-προστάτες των αφεντικών, τις υποσχέσεις των κομματαρχών, τους επαγγελματίες αντιπροσώπους "του λαού". Να τελειώνουμε με τις μακάβριες λίστες ανθρώπων μεταναστών και ντόπιων, που σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται για ένα μεροκάματο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share