Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Λιοσίων: Ξέσπασε φωτιά σε κτίριο!

Στο πόδι η πυροσβεστική!

17 Απριλίου 2019 19:07
Συναγερμός στην Λιοσίων: Ξέσπασε φωτιά σε κτίριο!

Στον απεγκλωβισμό δυο ατόμων από φλεγόμενο κτίριο της οδού Λιοσίων 24 προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν από λίγα λεπτά, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε!

Ειδικότερα, το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε επείγουσα κλήση για φωτιά στο εν λόγω σημείο στις 17.44.

Άμεσα επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό, ενώ και τα δυο ρεύματα της οδού Λιοσίων αποκλείστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ και παραμένουν αποκλεισμένα μέχρι αυτήν την ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτίριο και η πυρκαγιά που αναστάτωσε τους περιοίκους προκλήθηκε από σορούς σκουπιδιών, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμα σε ποιον όροφο.

Οι πυροσβέστες φτάνοντας στο σημείο απεγκλώβισαν ένα ζευγάρι αλλοδαπών και ένα σκυλάκι που είχαν μαζί τους, ενώ όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida, οι άνδρες της Πυροσβεστικής χρησιμοποίησαν ανυψωτικό μηχάνημα προκειμένου να φτάσουν στην ταράτσα του φλεγόμενου κτιρίου και μα προχωρήσουν στη διάσωση των δυο νεαρών ατόμων και του τετράποδου.

Η επιχείρηση, πάντως, συνεχίζεται καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν στο εγκαταλελειμμένο οίκημα διέμεναν άστεγοι ή αλλά άτομα.

Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα και στα Χανιά ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share