Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κεραυνός χτύπησε στην Ακρόπολη τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους!

Συναγερμός στην περιοχή!

17 Απριλίου 2019 17:27
Κεραυνός χτύπησε στην Ακρόπολη τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους!

Κεραυνός χτύπησε περίπου στις 4.30 το απόγευμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματισθεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες, που χτυπήθηκαν από τον κεραυνό και δύο τουρίστες που φέρουν τραύματα από σπασμενα τζάμια, ενώ επί τόπου μετέβη το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους τραυματίες διακομίζονται στον Ευαγγελισμό.

Παράλληλα, να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες κεραυνός είχε χτυπήσει σκάφος στην Κέρκυρα!

Τρομακτικό: H στιγμή που κεραυνός «χτυπά» ένα ζευγάρι σε κορυφή βουνού! (Video)

Στο βίντεο από την Καταλονία, φαίνεται καρέ-καρέ η συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ένας κεραυνός «χτυπάει» ζευγάρι που βρισκόταν για πεζοπορία στην οροσειρά Montseny Massif!

Ο λόγος για τον Marcel Gallardo και τη σύζυγό του, Magda, οι οποίοι βίωσαν τον απόλυτο τρόπο από το χτύπημα του κεραυνού, εξαιτίας του οποίου κατέληξαν στο έδαφος!

«Αυτό που μας άφησε έκπληκτους είναι πως ενώ έριχνε χαλάζι, δεν είχαν πέσει κεραυνοί ή αστραπές, οπότε όταν έγινε, δεν το πιστεύαμε», αναφέρει στη Daily Mail η Magda. «Μετά τον κεραυνό, μυρίζαμε το καμένο», συμπλήρωσε ο σύντροφός της, Marcel.

Για καλή τους τύχη δεν έπαθαν το παραμικρό, ενώ κατάλαβαν πόσο τυχεροί στάθηκαν όταν είδαν το βίντεο που τραβούσε ο Marcel.

Nα σας θυμίσουμε ένα Eντυπωσιακό βίντεο: Βρέθηκε μια ανάσα μακριά... απο κεραυνό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share