Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό! - Από θαύμα σώθηκαν 4 άνθρωποι!

Απίστευτες εικόνες!

17 Απριλίου 2019 16:38
Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό! - Από θαύμα σώθηκαν 4 άνθρωποι!

Νέο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό και ως εκ θαύματος γλίτωσαν τέσσερις άνθρωποι!

Από… θαύμα σώθηκαν τέσσερις πρόσφυγες όταν το αυτοκίνητο στο επέβαιναν, έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την καταδίωξη των αστυνομικών το βράδυ της Δευτέρας, στην Εγνατία Οδό.

Ο διακινητής ο οποίος μετέφερε τους τρεις πρόσφυγες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στη Θεσσαλονίκη, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα κι έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αμέσως μετά ο διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Συνελήφθη, ωστόσο λίγο αργότερα ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, τρεις πρόσφυγες.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα, ένας οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Πηγή: Xronos.gr

Εξιτήριο για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή που έπεσε θύμα τροχαίου!

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι συναθλητές του για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου, Στάθη Καραταράκη, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άμεσα έκανε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μπήκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Στάθης Καραταράκης οδηγούσε χθες το μεσημέρι τη μοτοσικλέτα του, όταν οδηγός παρκαρισμένου αυτοκινήτου άνοιξε απότομα την πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της η μηχανή του νεαρού ποδοσφαιριστή.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ λιγότερο σοβαρά τραυματίστηκε ο συνεπιβάτης του. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.
Πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο και βρίσκεται μαζί με την σύζυγό του η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί τους!

Δείτε τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά το χαρμόσυνο γεγονός:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share