Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Καλαμάτα: Περπατούσε και βρήκε... ανθρώπινα οστά σε νταμάρι! Ανήκουν σε εξαφανισμένη γυναίκα;

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

17 Απριλίου 2019 15:24
Φρίκη στην Καλαμάτα: Περπατούσε και βρήκε... ανθρώπινα οστά σε νταμάρι! Ανήκουν σε εξαφανισμένη γυναίκα;

Καλαμάτα; Ο περιπατητής αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία στην έρευνα που διεξήγαγε εντόπισε αρκετά τέτοια θραύσματα, ενώ εικάζει πως τα ρούχα ανήκουν σε γυναίκα.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για περαιτέρω εξέταση και ανθρωπολογική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν σε άνθρωπο και μάλιστα σε γυναίκα και βεβαίως να γίνει προσπάθεια λήψης γενετικού υλικού για να ακολουθήσει ταυτοποίηση με δείγματα ατόμων για τα οποία έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Η πλέον χαρακτηριστική εξαφάνιση στην περιοχή είναι εκείνη της Χριστίνα Εξαρχουλέα 57 χρόνων που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας. Για την περίπτωση της υπάρχει διαθέσιμο γενετικό υλικό που έχει ληφθεί από τους συγγενείς της από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.

Tραγικό: Tην ξυλοκόπησε για να της κλέψει 10 ευρώ!

Κουκουλοφόρος ληστής επιτέθηκε σε 62χρονη γυναίκα στην περιοχή του Μέτς και τη γρονθοκόπησε άγρια για να της αρπάξει την τσάντα που περιείχε μόλις 10 ευρώ!

Η γυναίκα βάδιζε αμέριμνη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Μέτς όταν ένας κουκουλοφόρος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο στέρνο. Παράλληλα της τραβούσε την τσάντα την οποία η γυναίκα κρατούσε σφιχτά.

Να σας θυμίσουμε όμως και άλλη μια λήστεια που έγινε σήμερα στην Ηλεία: Koυκουλοφόροι λήστεψαν τουρίστες και διέλυσαν το τροχόσπιτό τους!

Η 62χρονη, πέφτει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι την ίδια ώρα που ο κουκουλοφόρος συνέχισε να της ρίχνει μπουνιές στο στέρνο μέχρι που κατάφερε να της πάρει την τσάντα.

Η γυναίκα κατέθεσε στην Αστυνομία πως όλα έγιναν ξαφνικά, ο δράστης που φορούσε αθλητική κουκούλα την χτυπούσε αλύπητα ενώ η τσάντα της περιείχε 10 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share