Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καιρός: Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αττική!

Έντονα καιρικά φαινόμενα!

17 Απριλίου 2019 15:21
Καιρός: Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αττική!

Έντονο χαλάζι πέφτει αυτή την ώρα στην Αττική!

Ρίχνει χαλάζι στην Περιφερειακή οδό στο ύψος του Παπάγου. Επίσης καταιγίδα πλήττει την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και τα Σπάτα.

Να σας θυμίσουμε την Σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική τις επόμενες ώρες!

Η καταρρακτώδης βροχή έχει προκαλέσει και κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας. Στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αττική Οδό, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη τους οδηγούς, ενώ στην κάθοδο υπάρχει κίνηση από την Αττική Οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.


Καιρός: Νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι!

Δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία σήμερα, με τις βροχές να είναι και σήμερα Τετάρτη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από βόρειες- βορειοδυτικές διευθύνσεις, φτάνοντας έως τα 7 μποφόρ.

Να σας θυμίσουμε οτι την ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και... χιόνια ,προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου!

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Τετάρτη:
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Μακεδονία.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και αργά το βράδυ στα ανατολικά, ανατολικοί- βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που πιθανώς τοπικά θα είναι ισχυρές.
Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά.
Ανεμοι: Βόρειοι 3-5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ, που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και από αργά το βράδυ ανατολικοί, βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά από το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share