Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tραγικό: Tην ξυλοκόπησε για να της κλέψει 10 ευρώ!

Στην περιοχή του Μετς!

17 Απριλίου 2019 14:45
Tραγικό: Tην ξυλοκόπησε για να της κλέψει 10 ευρώ!

Κουκουλοφόρος ληστής επιτέθηκε σε 62χρονη γυναίκα στην περιοχή του Μέτς και τη γρονθοκόπησε άγρια για να της αρπάξει την τσάντα που περιείχε μόλις 10 ευρώ!

Η γυναίκα βάδιζε αμέριμνη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Μέτς όταν ένας κουκουλοφόρος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο στέρνο. Παράλληλα της τραβούσε την τσάντα την οποία η γυναίκα κρατούσε σφιχτά.

Να σας θυμίσουμε όμως και άλλη μια λήστεια που έγινε σήμερα στην Ηλεία: Koυκουλοφόροι λήστεψαν τουρίστες και διέλυσαν το τροχόσπιτό τους!

Η 62χρονη, πέφτει στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι την ίδια ώρα που ο κουκουλοφόρος συνέχισε να της ρίχνει μπουνιές στο στέρνο μέχρι που κατάφερε να της πάρει την τσάντα.

Η γυναίκα κατέθεσε στην Αστυνομία πως όλα έγιναν ξαφνικά, ο δράστης που φορούσε αθλητική κουκούλα την χτυπούσε αλύπητα ενώ η τσάντα της περιείχε 10 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο.

Αδιανόητο στα Σεπόλια: Ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστές 85χρονος!

Άγρια ξυλοκοπήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια ένας 85χρονος άνδρας.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει δύο ημέρες μετά στο νοσοκομείο.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.Αφού τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν, τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Τον ηλικιωμένο βρήκε αρκετή ώρα αργότερα ένας γείτονάς του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν άντεξε από τα τραύματα και το σοκ που υπέστη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

Να σας θυμίσουμε κάτι απίστευτο: Τσαντάκηδες με μηχανή επιτέθηκαν σε 68χρονη! (Video)

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γλυφάδα: Aνατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με τα χρήματα!

Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share