Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναγία των Παρισίων: Ποιος είναι ο άνδρας με το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι;

Η φωτογραφία που έγινε viral!

17 Απριλίου 2019 13:59
Παναγία των Παρισίων: Ποιος είναι ο άνδρας με το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι;

Ποιος είναι ο άνδρας με το κοριτσάκι που ψάχνουν όλοι από μια φωτογραφία έξω από την Παναγία των Παρισίων;

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «ιστορική»
Δημόσια έκκληση για να βρεθεί αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του, κάνει μια χρήστης του twitter ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία που έγινε viral έξω από την Παναγία των Παρισίων.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική φωτιά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 23χρονη τουρίστρια Μπρουκ Γουίνδσορ, και πολλοί άλλοι ακόμη την χαρακτηρίζουν «ιστορική».

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω στον μπαμπά να ρωτήσω εάν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις μαγικές ικανότητες, σε παρακαλώ βοήθησέ τον να τη βρει», έγραψε.

Πάνω από 97.000 άτομα έχουν κάνει share τη φωτογραφία , ενώ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 194.000 like.

Η ίδια, μιλώντας στο BBC, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη, απλά αυτό είναι αυτό που αισθάνθηκε από τη μεταξύ τους χημεία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν»

«Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.

Ο "άγγελος" της Παναγίας των Παρισίων έσωσε το ακάνθινο στεφάνι!

Η θλιβερή είδηση για την πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων κάνει από τότε τον γύρο του κόσμου! Από την Δευτέρα όμως η Γαλλία έχει έναν ήρωα "άγγελο" που έσωσε το ακάνθινο στεφάνι!

"Άγγελο" της Παναγίας των Παρισίων χαρακτηρίζουν με περηφάνια τα γαλλικά ΜΜΕ τον ιερέα που με αυτοθυσία και περίσσιο θάρρος χίμηξε στις φλόγες για να σώσει το ακάνθινο στεφάνι, που οι καθολικοί πιστεύουν ότι φορούσε ο Ιησούς κατά τη σταύρωση του. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες για να σωθούν οι θησαυροί της Παναγίας των Παρισίων από την πύρινη λαίλαπα!

Ο λόγος για τον Ζαν Μαρκ Φουρνιέ, ιερέα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της γαλλικής πρωτεύουσας. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ετιέν Λοραγιέρ του καθολικού τηλεοπτικού δικτύου KTO, ο τολμηρός ιερέας «μπήκε με τους πυροσβέστες μέσα στον καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων για να σώσει το ακάνθινο στεφάνι και τα Τίμια Δώρα» αψηφώντας τον κίνδυνο για τη ζωή του την ώρα που οι φλόγες είχαν ζώσει τον καθεδρικό. «Ο πατήρ Φουρνιέ είναι ο απόλυτος ήρωας.

Ατρόμητος όρμηξε κατευθείαν για τα θρησκευτικά κειμήλια μέσα στην Παναγία των Παρισίων και εξασφάλισε τη διάσωσή τους. Καθημερινά αντιμετωπίζει περιστατικά ζωής και θανάτου και δεν δείχνει τον παραμικρό φόβο», αναφέρει πηγή των υπηρεσιών Εκτάκτου Ανάγκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share