Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης!

Έντονοι διαπληκτισμοί με τον Δήμαρχο!

17 Απριλίου 2019 13:46
Επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης πριν από λίγο καθώς υπήρχαν και έντονοι διαπληκτισμοί με τον Δήμαρχο!

Μέλη της του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο δημαρχείο Ηλιούπολης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκαν με τον δήμαρχο.

Μέλη του Ρουβίκωνα προπηλάκισαν μια εκ των συνεργατών του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη με τους αγνώστους.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές ή τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙΑΣ και προχώρησε σε προσαγωγές.

Η εισβολή του Ρουβίκωνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, έγινε με αφορμή την κατάρρευση γερανογέφυρας κατά τη διάρκειας έργων, ενώ υπήρξε και άλλο ατύχημα με εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας, όταν έπεσε στα χέρια της κάδος που έφυγε από το μηχανισμό ανύψωσης απορριμματοφόρου.

«Η βασική ευθύνη ωστόσο βαραίνει αποκλειστικά τον δήμαρχο Ηλιούπολης Βαλασόπουλο, καθώς δε μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για ένα πλήθος παρατυπιών και παραβάσεων, μικρών και μεγάλων, τυπικών και ουσιαστικών.

Κάθε θάνατος, κάθε τραυματισμός, κάθε ακρωτηριασμός, κάθε στιγμή που κατά τύχη κάποιος δεν σκοτώνεται, σημαίνει οτι οι εργαζόμενοι είναι αναλώσιμοι για τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς τους προϊστάμενους, και το πιο εξοργιστικό απ΄ όλα αυτά, είναι ότι κανείς από αυτούς δεν καθαιρείται, δεν ελέγχεται, κανείς από αυτούς δεν λογοδοτεί. Να μην μείνουμε στις κούφιες διαμαρτυρίες και τις γενικόλογες καταγγελίες που είναι πάντα μια μερίδα απ' τα ίδια. Οι εργατικές δολοφονίες και οι τραυματισμοί σε κάθε κλάδο εργασίας, περνάνε από τις στήλες των ΜΜΕ σαν μια ακόμα είδηση της καθημερινότητας και τις περισσότερες φορές δεν αναφέρονται καν.

Να μην περιμένουμε τίποτα απο τα αστικά δικαστήρια-προστάτες των αφεντικών, τις υποσχέσεις των κομματαρχών, τους επαγγελματίες αντιπροσώπους "του λαού". Να τελειώνουμε με τις μακάβριες λίστες ανθρώπων μεταναστών και ντόπιων, που σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται για ένα μεροκάματο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τι κι αν είναι στο κρατητήριο..ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα αναρτά selfie!

Ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα αναρτά selfie μέσα από το κρατητήριο! Τίποτα και κανένας δεν τους σταματά και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο τα μέλη του Ρουβίκωνα!

Ούτε «οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν τη δράση της συλλογικότητας» αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης. Να σας θυμίσουμε: Ρουβίκωνας: Ξαναχτυπά στον ΔΕΔΔΗΕ της 3ης Σεπτεμβρίου!

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία από τα κρατητήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στη λεωφόρο Καβάλας, όπου βρέθηκε μαζί με άλλους της οργάνωσης για αποτυπώματα.

Selfie από τη διεύθυνση εγκληματολογικών και διευκρινίσεις για τη δράση τους στο υπουργείο Εξωτερικών αναρτά μέλος του Ρουβίκωνα.

Θυμηθείτε ακόμα: Ρουβίκωνας: Εισβολή σε δικηγορικό γραφείο! - Ψύχραιμη η υπάλληλος!

Νωρίτερα, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την παρέμβαση στο υπουργείο εξωτερικών την Τετάρτη. Στο post του υποστηρίζει πως τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σημειώνει δε πως ο Ρουβίκωνας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του με αμείωτο ρυθμό.

Υπενθυμίζουμε πως μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν την Τετάρτη στο υπουργείο εξωτερικών επί της οδού Ακαδημίας και αφού πέταξαν τρικάκια, ανήρτησαν πανό με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα εννέα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών! (Video)

Ρουβίκωνας: Ξαναχτυπά στον ΔΕΔΔΗΕ της 3ης Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share