Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι καλύτερες προτάσεις εξόδου για σήμερα, 20 Ιουνίου !

20 Ιουνίου 2011
Οι καλύτερες προτάσεις εξόδου για σήμερα, 20 Ιουνίου !

Δευτέρα, 20 Ιουνίου σήμερα και οι καλοκαιρινές προτάσεις για διασκέδαση είναι πολλές! Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες από κάθε κατηγορία...!

ΓΕΥΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Μαθήματα μαγειρικής των 30 λεπτών με τη Μυρσίνη Λαμπράκη

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η όρεξή μας θέλει ανάλαφρα, νόστιμα και γρήγορα φαγητά. Γι αυτό και η μαγείρισσα πρώτων βοηθειών είναι εδώ, για να μαγειρέψει μαζί μας νόστιμα φιλετάκια κοτόπουλου με τραγανή κρούστα ντομάτας και μυρωδικών, μια πεντανόστιμη ντοματόπιτα σε φύλλο κρούστας με κολοκυθάκια και κίτρινα τυριά, τις πιο γευστικές και εύκολες πατάτες γιαχνί με δεντρολίβανο, σάλτσα και κεφαλοτύρι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Και για το τέλος σας έχουμε μια πολύ νόστιμη και εύκολη πορτοκαλόπιτα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου πατήστε εδώ


ΤΕΧΝΗ

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει με το κοινό τα πρώτα του γενέθλια!

Την ημέρα των γενεθλίων του, Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, το Μουσείο Ακρόπολης στη φιλόξενη Αίθουσα του Παρθενώνα θα δώσει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν μερικά αυθεντικά κομμάτια από τα ακρωτήρια, που διακοσμούσαν την κορυφή των δύο αετωμάτων του κτηρίου. Επίσης, το βράδυ της ίδιας ημέρας στον προαύλιο χώρο του Μουσείου θα δοθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ημέρας, πατήστε εδώ

CINEMA

ΤΟ ΑΣΥΛΟ (Θρίλερ)

Η ανύπανδρη μητέρα και ψυχίατρος Κάρα Τζέσαπ (Τζούλιαν Μουρ) έχει αποκτήσει εξαιρετική επαγγελματική φήμη, διερευνώντας το σύνδρομο των πολλαπλών προσωπικοτήτων, μέχρι τη στιγμή που συναντά έναν εγκληματία ψυχασθενή (Τζόναθαν Ρις Μέγιερς), του οποίου οι δυνάμεις ξεπερνούν κάθε λογική εξήγηση. Αυτή η απόκοσμη γνωριμία με το κακό κλυδωνίζει τον κόσμο της, μεταμορφώνοντάς την από κυνική σε πιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, κριτική και αίθουσε/ ώρες προβολής πατήστε εδώ

ΘΕΑΤΡΟ

Ιονέσκο

Οι φοιτητές της Κρητικής Εστίας ανεβάζουν την παράσταση Ionesco Blues σε σκηνοθεσία Σοφίας Φιλιππίδου, ένα κολάζ που έχει σαν βάση της Το Παιχνίδι της Σφαγής του Ευγένιου Ιονέσκο και ενσωματώνει στην ιδέα του μιάσματος -ιού- μαζικού θανάτου (που διαπραγματεύεται το έργο) την ιδέα της ελευθερίας μέσα από τον έρωτα και την ποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για παράσταση, πατήστε εδώ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Locomondo live για ένα βράδυ!

Μετά από την επιτυχημένη τους περιοδεία και την κυκλοφορία του δίσκου τους στη Γερμανία, οι Locomondo επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην...αγαπημένη τους συνήθεια, που είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα! Ειδικά φέτος, μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων (www.streetpaper.gr), η οποία - αποφασισμένη να φορτώσει με πολλά γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού- αυτή την εποχή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Παρίσι, 21-28 Αυγούστου 2011).

Για περισσότερες πληροφορίες για την αποψινή συναυλία πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share