Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φασαρίες και εντάσεις στη δίκη της δολοφονίας του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμαν!

Τι συνέβη;

17 Απριλίου 2019 13:02
Φασαρίες και εντάσεις στη  δίκη της δολοφονίας του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμαν!

Στο χώρο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απώθησαν την ομάδα που λίγο αργότερα αποχώρησε από το μέγαρο του Εφετείου
Κατά τη διάρκεια των αγορεύσεων των δικηγόρων στη δίκη για τη δολοφονίας του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμαν στο Μικτό Ορκωτό Εφετειο της Αθήνας, ομάδα αλληλέγγυων έφτασε στην είσοδο της δικαστικής αίθουσας, φώναξε συνθήματα και πέταξε τρικάκια.

Στο χώρο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απώθησαν την ομάδα που λίγο αργότερα αποχώρησε από το μέγαρο του Εφετείου. Σημειώνεται, ότι μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων αναμένεται η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για τους δυο δράστες που σε πρωτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ισόβια.

Κώστας Πάσσαρης: Σήμερα δικάζεται στο Εφετείο!

Τι απαιτούν οι συγγενείς των θυμάτων;

17 Απριλίου 2019 09:26

Ξεκινά την Τετάρτη στο Εφετείο η δίκη του Κώστα Πάσσαρη. Ο διαβόητος κακοποιός, όμως, δεν θα παρίσταται στη δίκη, καθώς οι ρουμανικές Αρχές έχουν απορρίψει το αίτημα προσωρινής έκδοσής του στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί δεν είχε προσδιοριστεί ο χρόνος παραμονής του στην Ελλάδα.

Κώστας Πάσσαρης: Ο διαβόητος κακοποιός που συγκλονίζει ακόμα και σήμερα, καταλύοντας νόμους και κανόνες!
Ο Κώστας Πάσσαρης τις προηγούμενες ημέρες είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα και σε δικούς μου ανθρώπους. Ωστόσο, έχουν δίκιο σε αυτά που έλεγαν εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει ανθρώπινες αξίες, ενώ έβλεπα γύρω μου δικούς μου ανθρώπους να πεθάνουν. Ήμουν σε μία άλλη κατάσταση. Κανείς όμως δεν γεννιέται δολοφόνος, ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος».

Ανάμεσα στα θύματα του Πάσσαρη ήταν και δύο αρχιφύλακες, τους οποίους σκότωσε κατά τη διάρκεια μεταγωγής του στο Γενικό Κρατικό Αθηνών το 2001, όταν και απέδρασε. Τώρα λέει πως θα κοιτούσε στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων του. «Θα μπορούσα να το κάνω. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γι' αυτούς. Είναι δύσκολο πράγμα, αλλά θα το έκανα», δηλώνει.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share