Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Απίστευτο περιστατικό: Οδηγός ΟΑΣΑ άλλαξε τη διαδρομή για να βρει τράπεζα στον Γέρακα!

Τι αναφέρει επιβάτης;

17 Απριλίου 2019 12:40
Απίστευτο περιστατικό: Οδηγός ΟΑΣΑ άλλαξε τη διαδρομή για να βρει τράπεζα στον Γέρακα!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε με οδηγό ΟΑΣΑ, ο οποίος αποφάσισε, από μόνος του, να αλλάξει τη διαδρομή -γιατί τον βόλευε- ώστε να βρει τράπεζα στον Γέρακα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής του 406 από το Νομισματοκοπείο προς τον Γέρακα περίπου στις 10:35 το πρωί της Τετάρτης, ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη στο ethnos.gr, έφυγε από την πορεία του δρομολογίου και μπήκε μέσα στα στενά, ρωτώντας τους περαστικούς αν υπάρχει κάπου κοντά υποκατάστημα συγκεκριμένης τράπεζας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός αφού ενημερώθηκε πως το παράρτημα της τράπεζας που αναζητεί, υπάρχει στην οδό Κλεισθένους, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από την τράπεζα, έβγαλε αλάρμ, πάρκαρε με όπισθεν το όχημα σαν να είναι το προσωπικό του ΙΧ και κατευθύνθηκε στην τράπεζα για να πληρώσει αυτό που ήθελε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, κάπνιζε και μιλούσε στο κινητό του χωρίς τη χρήση ακουστικών. Μάλιστα, όταν τον ρώτησαν οι επιβάτες γιατί παρεκκλίνει της πορείας του, εκείνος τους απάντησε ότι έπρεπε να πληρώσει μια υποχρέωση προς την τράπεζα.

λεωφορείο ΟΑΣΑ

Κι όμως συνέβη: Μπήκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ με το... μηχανάκι

Τελικά απ΄ότι φαίνεται δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από το παρακάτω βιντέακι που έχει γίνει viral.

Βέβαια νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα πριν λίγο καιρό, όταν ένα αμάξι είχε παρκάρει πάνω στις ράγες του τραμ στην Γλυφάδα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και συνέχεια...

Στο νέο βίντεο, λοιπόν, που κάνει τον γύρο των social media, ένας οδηγός φαίνεται να μην βολεύεται με το μηχανάκι του, ώστε να αποφασίζει να πάρει το λεωφορείο.

Επειδή όμως ο άνδρας δεν μπορούσε να αφήσει το μηχανάκι παρατημένο στον δρόμο, αποφάσισε να το πάρει κι αυτό μαζί του και να το βάλει μέσα στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός μηχανής χωρίς να κατέβει καν από το δίκυκλό του, ξεπαρκάρει το μηχανάκι από το λεωφορείο και κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share