Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: "Δεν μπορεί ακόμα ούτε να..."

Μετά το τροχαίο ατύχημα βρίσκεται καθηλωμένος!

17 Απριλίου 2019 10:07
Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη:

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, συγκλονίζει με τα λόγια της για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει.

Το τροχαίο του παρουσιαστή είχε σοκάρει τους πάντες.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής 3 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο 44χρονος παρουσιαστής, μίλησε για την κατάσταση της υγεία του συζύγου της, λέγοντας στη Realnews: «Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το τροχαίο. Από τότε για μένα οι ημέρες κυλούν διαφορετικά. Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει και για εμάς ένα δεύτερο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα».

Μάλιστα προσθέτει: «Θα αναφέρω μόνο ότι επί έναν χρόνο προετοίμαζα τον γιο μας, τον Αλέξανδρο, για να συναντήσει τον μπαμπά του. Παρά την υποδειγματική φροντίδα, ο Κωνσταντίνος δεν έχει αναρρώσει. Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Όμως, ξέρω ότι είναι εκεί. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και αυτό δεν άλλαξε, ούτε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η αγάπη του -αυτό που μετράει περισσότερο- υπάρχει. Κάθε φορά που βλέπει τον Αλέξανδρο, καταλαβαίνω ότι τον αναγνωρίζει και χαίρεται. Τα μάτια του λάμπουν. Μέσα σε όλα αυτά που έχουμε περάσει, το δικαστήριο δεν με “τυφλώνει” συναισθηματικά. Περιμένουμε μόνο να δικαιωθούμε».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αγωγή-μαμούθ 3 εκατ. καταθέτει η οικογένεια του παρουσιαστή για το σοβαρό τροχαίο!

Να σταθεί και πάλι στα πόδια του προσπαθεί ο γνωστός παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά το σοβαρό ατύχημα που έμελλε να του αλλάξει ολόκληρη την ζωή σε λίγα μόλις λεπτά τον Δεκέμβριο του 2017!

Μάλιστα, αύριο, Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή μαμούθ που κατέθεσε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή Εβελίνα μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένειά της στην εφημερίδα RealNews!

Όπως αναφέρεται στο δικόγραφο, ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ζητούν αποζημίωση περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι δυνατόν να εργαστεί.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τόσο οι ανάγκες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όσο και της οικογένειας του είναι μεγάλες σε οικονομικό επίπεδο αφού τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του είναι τεράστια.

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα,.αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγωγή του!

Ο παρουσιαστής λοιπόν ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Εβελίνα κάνει ό,τι μπορεί για να στέκεται με δύναμη ψυχής στον Γολγοθά που ανεβαίνει ο σύζυγός της ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς συνεχώς παρουσιάζει ενδονοσοκομειακές μολύνσεις που πάνε πίσω την αποκατάστασή του.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αύριο. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για όσα γράφονται στη δικογραφία, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share