Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο στα Σεπόλια: Ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστές 85χρονος!

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο!

17 Απριλίου 2019 08:51
Αδιανόητο στα  Σεπόλια: Ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστές 85χρονος!

Άγρια ξυλοκοπήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια ένας 85χρονος άνδρας.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει δύο ημέρες μετά στο νοσοκομείο.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.Αφού τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν, τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Τον ηλικιωμένο βρήκε αρκετή ώρα αργότερα ένας γείτονάς του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν άντεξε από τα τραύματα και το σοκ που υπέστη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.

Να σας θυμίσουμε κάτι απίστευτο: Τσαντάκηδες με μηχανή επιτέθηκαν σε 68χρονη! (Video)

Κέρκυρα: Ξάφρισαν κανονικότατα ηλικιωμένο!

Κάτοικοι Κέρκυρας ήταν τα δυο ζευγάρια που διέπραξαν, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 7 Απριλίου, την κλοπή με θύμα έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο τον οποίο απασχόλησαν μέσα στο σπίτι του και άρπαξαν όλες του τις οικονομίες με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος των δύο ανδρών ηλικίας 34 και 27 και των δύο γυναικών 46 και 27 χρόνων. Του άρπαξαν 2.500 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε χάρη στις έρευνες της Ασφάλειας και την αξιοποίηση στοιχείων από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ιονίων Νήσων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share