Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Toν είδα λιώμα από ναρκωτικά! Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα ποιος είναι": Αποκάλυψη για τον πασίγνωστο ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας!

Μαρτυρία φωτιά!

17 Απριλίου 2019 08:39

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την είδηση που θέλει πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό να εθεάθη λιώμα από ναρκωτικά πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας!

Πρωταγωνιστής, πασίγνωστος ηθοποιός με πολλές-πολλές θαυμάστριες. Με το που έσβησε τη μηχανή του, σωριάστηκε στο έδαφος προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά. Ήταν, δυστυχώς, λιώμα απ’ τα ναρκωτικά

Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Athensmagazine.gr: "Έπαθα σοκ! Είδα έναν άνθρωπο να πέφτει αναίσθητος κάτω και να βγάζει αφρούς από το στόμα! Αμέσως καταλάβαμε πως ο άνθρωπος αυτός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών! Μόλις τον κοίταξα καλύτερα έπαθα σοκ! Κατάλαβα ότι ήταν πολύ γνωστός ηθοποιός και δεν πίστευα στα μάτια μου! Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο και τον πήραν! Από τότε δεν έμαθα το παραμικρό, ούτε βγήκε το όνομά του στην φόρα! Γι' αυτό και δεν μπορώ να το κάνω εγώ..."

Ποιος ήταν ο ηθοποιός;

Όσα διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρει η Espresso που έχει και το ρεπορτάζ, ξεκίνησαν όταν το “άτακτο” αγόρι της εγχώριας Showbiz που μέσα από την μικρή οθόνη συνεχίζει να μπαίνει στα σπίτια μας και το όνομά του δεσπόζει στις μαρκίζες θεάτρων, βγήκε να χορτάσει την πείνα του!

Με τη μηχανή του, κατευθύνθηκε σε γνωστό στέκι της Αθήνας σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της πρωτεύουσας. Τα πάντα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Όμως, όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικά! Ο “κούκλος” της τηλεόρασης με τις εκατοντάδες θαυμάστριες, με το που κατάρρευσε κι άρχισε να βγάζει σπασμούς.

Όσοι ήταν δίπλα, γρήγορα κατάλαβαν για ποιον επρόκειτο και γιατί ήταν σε αυτήν την κατάσταση. Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι: κρίμα.

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Το δικαστήριο αθώωσε την γνωστή ηθοποιό και τον παρουσιαστή!

Γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιός.

Να σας θυμίσουμε για το Kύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ο εισαγγελέας προτείνε την πλήρη απαλλαγή του παρουσιαστή και της ηθοποιού!

Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης...

Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Ψωνιστήρι και θάνατος στο κέντρο της Αθήνας: Σίσα και στοματικό 2 ευρώ, πρέζα και... έρωτας 5 ευρώ!

Σοκ: Mητέρα πούλησε τα παιδιά της για να εξοφλήσει το χρέος για τα ναρκωτικά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share