Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αντώνης Λιάρος: Έξαλλος ο δημοσιογράφος για την κάλυψη της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων!

«Τα Mega δεν χτίζονται με π@@@@ς»

17 Απριλίου 2019 07:32
Αντώνης Λιάρος: Έξαλλος ο δημοσιογράφος για την κάλυψη της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων!

Οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τη μη κάλυψη της έκτακτης είδησης για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων έκανε ο Αντώνης Λιάρος!

Ο δημοσιογράφος θυμήθηκε εποχές του Μega και το πώς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν διαχειριζόταν τόσο σημαντικά γεγονότα!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο παρελθόν έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Τα Mega δεν χτίζονται με π….ς. Χθες το βράδυ καιγόταν η Παναγία των Παρισίων. Πρώτο Θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.

Nα σας θυμίσουμε τον λόγος της φοβερής φωτιάς στη Παναγία των Παρισίων!

Στην ελληνική τηλεόραση του Survivor, του Masterchef και των άλλων ριαλιτοσήριαλ, δεν βρέθηκε ένα κανάλι να κάνει μια έκτακτη σύνδεση για να μεταφέρει τις συγκλονιστικές εικόνες με τις οποίες ριγούσε ολόκληρη η υφήλιος.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα sites και τα social media με τα βιντεάκια τους. Και μην μου πεί κανείς ότι δεν κόβεται το ριάλιτι στο prime time, γιατί έχουμε ζήσει μυθικούς καυγάδες Παναγιωτόπουλου – Μπουτου, ή, παλαιότερα, Λεβεντογιάννη – Γιαννίκου για τα «έκτακτα» στα μεγάλα γεγονότα.

Και πάντα νικούσε η ενημέρωση. Έτσι χτίζονται τα μεγάλα ΜΜΕ. Πού είσαι Mega… Πόσο λείπεις».

Παναγία των Παρισίων: Πανηγύρισαν την καταστροφή του ναού...οι τζιχαντιστές!

Την καταστροφή του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων πανηγύρισαν οι τζιχαντιστές με μια εικόνα.. «Αντίποινα και τιμωρία» χαρακτηρίζουν οι τζιχαντιστές την καταστροφή στην εμβληματική Παναγία των Παρισίων.

Οι τζιχαντιστές πρόλαβαν μάλιστα να δημιουργήσουν ένα σχετικό πόστερ το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο.

Το πόστερ από το Muntasir Media του Ισλαμικού Κράτους αναφέρει:

«Να έχετε μια καλή μέρα».

«Η κατασκευή του ξεκίνησε το έτος 1163 και τελείωσε το 1345. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τον πολυθεϊσμό σας».

Αξίζει να σημειωθεί σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστές απειλούσαν να καταστρέψουν την Παναγία των Παρισίων εδώ και χρόνια.

Ωστόσο οι εισαγγελείς του Παρισιού, που ανέλαβαν την σχετική έρευνα, αντιμετωπίζουν ως ατύχημα τη μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα του ιστορικού ναού και όχι ως εμπρησμό ή τρομοκρατική ενέργεια.

Παναγία των Παρισίων: Έφτασε «15 λεπτά» από την ολοκληρωτική καταστροφή!

Έδωσαν τη μάχη τους οι πυροσβέστες άφου ρίσκαραν τη ζωή τους, παραμένοντας μέσα στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα «υδάτινο τείχος» ανάμεσα στις μαινόμενες φλόγες και τους δύο πύργους στη δυτική πρόσοψη, απέστρεψαν την ολοκληρωτική καταστροφή

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς- που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ αλλά και κύμα αλληλεγγύης, με συνέπεια να συγκεντρωθούν ήδη πάνω από 750 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση- ολοκληρώθηκε έπειτα από 15 ώρες.

«Σώθηκε, αλλά παραμένει ευάλωτη»
Η Παναγία των Παρισίων σώθηκε, αλλά παραμένει ευάλωτη, δήλωσε ο Λοράν Νουνιέζ, υφυπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, ο οποίος εξήρε τους πυροσβέστες για τις ενέργειές τους. «Εσωσαν το κτίριο, αλλά φτάσαμε 15-30 λεπτά από την καταστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share