Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ! Κρεμασμένη βρήκε την 12χρονη κόρη του ο άτυχος πατέρας!

Τραγωδία!

16 Απριλίου 2019 17:44
Σοκ! Κρεμασμένη βρήκε την 12χρονη κόρη του ο άτυχος πατέρας!

Σοκ για τον πατέρα που αντίκρισε την κόρη του κρεμασμένη στο δωμάτιο της.. Δεν μπορούσε να συνηδοτοπιήσει την αυτοκτονία της κόρης του.. Στο συμπέρασμα ότι η 12χρονη Τζέσικα αποφάσισε να δώσει τέλος στην σύντομη ζωή της γιατί είχε πέσει θύμα bullying κατέληξαν οι αρχές...

Το 12χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του από τον ίδιο του τον πατέρα τα ξημερώματα του Απριλίου του 2017 στο Γουόρινγκτον της Βρετανίας. Λίγο πριν δώσει τέλος στην ζωή της είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία με το πόδι της στο οποίο είχε γράψει RIP.

Η Τζέσικα θεωρείται βέβαιο ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης και ξυλοδαρμού από συμμαθητές της. Στην δίκη αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκαν στο δωμάτιό της σκίτσα και σημειώματα τα οποία περιείχαν και το όνομα του παιδιού που την βασάνιζε.

Σοκάρουν τα νέα όταν νέα παιδιά απειλούν να βάλουν τέλος στην ζωή τους ή αυτοκτονούν..

Βρέθηκαν επίσης στο iPad της άσχημα μηνύματα που της έστελναν άλλοι φίλοι της λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. Ένα χρόνο πριν δώσει τέλος στην ζωή της, η Τζέσικα είχε γυρίσει από το σχολείο με εκδορές στο σώμα της και μαυρισμένο μάτι.

Το βράδυ λίγο πριν τον θάνατό της φίλοι της είχαν τηλεφωνήσει στην αστυνομία λέγοντας ότι ανησυχούν για εκείνη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και φώναζαν από κάτω στον πατέρα της για να κινητοποιηθεί. Εκείνος ξύπνησε έντρομος και έτρεξε στο δωμάτιο του παιδιού του. Τότε άκουσαν μια κραυγή που δεν θα ξεχάσουν. Βρήκε το παιδί του απαγχονισμένο και παρότι το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

πηγή: DailyMail

Σοκ στον Βόλο: 13χρονη πήδηξε από γέφυρα!

Σοκ στον Βόλο! 13χρονη πήδηξε από γέφυρα! Νέο απόπειρα αυτοκτονίας έγινε αυτήν την φορά με ένα νέο κορίτσι! Τι την ώθησε για να κάνει κάτι τέτοιο;

Σοκαρισμένη η μικρή κοινωνία της Νέας Δημητριάδος από την απόπειρα αυτοκτονίας μιας 13χρονης κοπέλας.

Η έφηβη στην προσπάθειά της να βάλει τέρμα στη ζωή της, έπεσε από τη γέφυρα στον Περιφερειακό. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η νεαρή τσιγγάνα πήδηξε στο κενό από τη πεζογέφυρα στο Περιφερειακό και έπεσε πάνω στην αγκαλιά αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος την έπιασε στον αέρα και της έσωσε τη ζωή.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου οι ιατροί του Νοσοκομείου της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Να σας θυμίσουμε: Βόλος: Δύο παιδιά βρέθηκαν μόνα τους σε φλεγόμενο σπίτι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share