Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε μαθήτρια!

Ένας ψηλός άνδρας επιτέθηκε στη μαθήτρια!

16 Απριλίου 2019 13:02
Σοκ στο Νέο Φάληρο: Άγρια επίθεση σε μαθήτρια!

Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι έξω από γυμνάσιο στο Νέο Φάληρο δέχτηκε από ληστή του δρόμου μια 13χρονη μαθήτρια την οποία ο δράστης τραυμάτισε στο πρόσωπο!

Ο ψηλός άνδρας με την κοτσίδα και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια όπως κατέθεσε η μαθήτρια, ήταν ιδιαίτερα σκληρός μαζί της αφού της όρμησε και την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπο της και τα μάτια της.

Να σας θυμίσουμε ένα περιστατικό ληστείας στην Χίο με την απειλή λοστού σε μίνι μάρκετ!

Η 13χρονη μαθήτρια βρισκόταν έξω από το σχολείο στο Νέο Φάληρο όταν ο ληστής την πλησίασε, της επιτέθηκε αιφνιδιάζοντας την και προσπάθησε να της τραβήξει το κινητό.

Το κορίτσι αντέδρασε και τότε ο άνδρας με το σπορ ντύσιμο, ύψους περίπου 1.80, ηλικίας 35-40 και τα χαρακτηριστικά κίτρινα δόντια την πέταξε στα κάγκελα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ότι μόνο για αρπαγές τηλεφώνων είναι δηλωμένες τουλάχιστον έξι άγριες επιθέσεις καθημερινά χωρίς αυτές να υπολογίζονται ως αρπαγές τσαντών ή άλλες περιπτώσεις ληστειών.

Σοκ στο Μενίδι: Σκοτώθηκε ληστής που προκάλεσε τροχαίο για να κλέψει ντελιβερά! Δύο οι νεκροί!

Τέσσερις οι δράστες της ληστείας - Άρπαξαν τις εισπράξεις του διανομέα - Συγκρούστηκαν με λεωφορείο κατά τη διαφυγή - Οι άλλοι δύο ληστές διέφυγαν πεζοί - «Μου την έπεσαν Ρομά με μαχαίρια», λέει το θύμα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν έναν διανομέα φαγητού και του άρπαξαν τις εισπράξεις του με την απειλή μαχαιριού.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσαν ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν από το ΙΧ οι δύο από τους δράστες, ο ένας νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να βγουν από το όχημα και διέφυγαν πεζοί.

Σοκ: ΙΧ Ρομά παρέσυρε δύο μαθήτριες!

Σοκαριστικό τροχαίο πριν από περίπου μία ώρα, στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου, στην είσοδο της Παραβόλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά, παρέσυρε δύο μαθήτριες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, η μία από τις δύο μαθήτριες γυμνασίου, «απογειώθηκε» από τη σύγκρουση και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα!

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η Τροχαία Αγρινίου, ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λάρισα: Καταγγελία για ομαδική σεξουαλική επίθεση σε 13χρονη μαθήτρια!

Γλυφάδα: Aνατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με τα χρήματα!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share