Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Η απόλυτη φρίκη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και την βίασε και ο αστυνομικός!

Σοκ!

16 Απριλίου 2019 10:23
Η απόλυτη φρίκη: Πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και την βίασε και ο αστυνομικός!

Μία καταγγελία που συγκλονίζει έκανε μία γυναίκα στο Πακιστάν. Όπως λέει, η ίδια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της από δύο μέλη συμμορίας και ο αστυνομικός που θα της έπαιρνε κατάθεση, τη βίασε.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο αστυνομικός βιντεοσκόπησε την πράξη του και την απείλησε να μην μιλήσει για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Ο αστυνομικός άμεσα συνελήφθη μετά την καταγγελία. Πάντως, η Πακιστανική αστυνομία βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση έπειτα από πολλαπλά περιστατικά αδικαιολόγητης βίας και απρόκλητων θανάτων πολιτών από αστυνομικούς.

Σοκ: Μολδαβή μαστροπός απήγαγε και βασάνιζε ανήλικα κορίτσια!

Στην πλατεία Αμερικής συνελήφθη μια Μολδαβή μαστροπός η οποία απήγαγε και βασάνιζε ανήλικες... Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα ασέλγειας είναι αρκετά, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε βγει στην επιφάνεια και το ροζ κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες!

Η 29χρονη καταζητούταν από τις Μολδαβικές Αρχές καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της μέσω του Facebook και κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην Οδό Λεμεσού στην Πλατεία Αμερικής και τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share