Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Sea Sield 19: Άσκηση για το πολεμικό ναυτικό!

Δείτε τις φωτογραφίες

15 Απριλίου 2019 17:44
Sea Sield 19: Άσκηση για το πολεμικό ναυτικό!

Tο Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε με την πυραυλάκατο ΡΙΤΣΟΣ και μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ στην πολυεθνική άσκηση “SEA SHIELD 19”.

Η Άσκηση διοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό της Ρουμανίας και διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας με σκοπό την εξάσκηση των συμμετεχόντων σε περιβάλλον πολλαπλής απειλής και της προαγωγής του επιπέδου της συνεργασίας, της διαλειτουργικότητας και της αμοιβαίας κατανόησης των ασκουμένων.

Στην εν λόγω άσκηση, εκτός από την Ελλάδα και τη Ρουμανία συμμετείχαν προσωπικό και μονάδες από τη Βουλγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία καθώς και μονάδες της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης Standing NΑΤΟ Maritime Group Two – SNMG2.

Θρήνος στο Πολεμικό Nαυτικό: Αιφνίδιος θάνατος αξιωματικού!

Στο πένθος βυθίστηκαν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, πως Αξιωματικός που υπηρετούσε σε ιδιαίτερα κρίσιμη μονάδα, έφυγε από την ζωή. Ποιες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί και ποιες είναι οι γνωστές πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Να σας θυμίσουμε το Σοκ για την Πολεμική Αεροπορία- Αυτοκτόνησε 29χρονος αξιωματικός!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Παρασκευής 12 Απριλίου 2019, ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ. Κ. ΠΝ που υπηρετεί στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία και ακολούθως απώλεσε τις αισθήσεις του ευρισκόμενος εντός της υπηρεσίας του.

Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Βαρύ πένθος στον ελληνικό στρατό! - «Έφυγε» 45χρονος αξιωματικός πατέρας τριών παιδιών!

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 45 ετών αξιωματικός πατέρας τριών παιδιών!

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ο Ανθστής (ΠΒ) Λ. Χ. της δύναμης του Γ΄ ΣΣ, 45 ετών, έγγαμος με 3 τέκνα, το πρωί στην οικία του στη Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας για τον θάνατό του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τροφική δηλητηρίαση για σμηνίτες στην Πολεμική Αεροπορία της Τρίπολης!

Τραγωδία στην Πολεμική Αεροπορία! Ένας νεκρός!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share