Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι λένε οι ιατροδικαστές για το πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο;

Σοκαριστικές λεπτομέρειες!

15 Απριλίου 2019 16:23
Τι λένε οι ιατροδικαστές για το πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο;

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πτώμα που βρέθηκε σε φρεάτιο στην Κύπρο! Οι ιατροδικαστές αποκαλύπτουν ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα..

Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα που ήταν δεμένη χειροπόδαρα. Ψάχνουν σε λίστα με εξαφανισμένες γυναίκες για να δουν σε ποια ανήκει το πτώμα.

Μόνο φρίκη προκαλεί σε Κύπρο και Ελλάδα η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος με θύμα μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων στην περιοχή Μιτσερό. Το πτώμα εντοπίσθηκε σε φρεάτιο λατομείου σε βάθος 130 μέτρων. Η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη χειροπόδαρα και σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος ήρθε στο φως τυχαία. Δυο τουρίστες είχαν πάει για φωτογράφιση στο λατομείο στο Μιτσερό και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα.

Να σας θυμίσουμε: Σοκαριστικό ατύχημα: Μητέρα και παιδί «εκτοξεύτηκαν» από παιχνίδι!

Σήμερα, έγινε νεκροτομή στη σορό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαπιστώθηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας και λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Από το πρωί αστυνομικοί πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της ΕΜΑΚ κατέβηκαν στο φρεάτιο, εντοπίζοντας τεκμήρια που συνδέονται με το περιστατικό.

Οι αρχές παράλληλα προσπαθούν να εντοπίσουν σε ποιον ανήκει η σορός μέσω καταλόγου με γυναίκες που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες εδώ και χρόνια.

Πηγή: politis.com.cy

Φρίκη στην Κύπρο: Βρέθηκε πτώμα που ήταν δεμένο χειροπόδαρα!

Φρίκη στην Κύπρο! Βρέθηκε πτώμα που ήταν δεμένο χειροπόδαρα!

Σε φρεάτιο ανελκυστήρα σε παλιό λατομείο στη περιοχή Μιτσερού στην Κύπρο, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα, που όπως όλα δείχνουν έχει δολοφονηθεί.

Το πτώμα το εντόπισαν περαστικοί και ειδοποίησαν στην αστυνομία. Επειδή βρισκόταν σε βάθος 15 μετρων σκεπασμένο με νερό, ήταν δύσκολη η ανέλκυση του.

Ωστόσο όταν μέλη της ειδικής μονάδας της πυροσβεστικής ανέβασαν στην επιφάνεια το πτώμα διαπίστωσαν πως πρόκειται για άνδρα που είχε δεμένα τα χέρια και τα πόδια του.

Οι πρώτες υποψίες οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια που είχε συμβεί πριν από δύο περίπου χρόνια και ενδεχομένος το πτώμα να ανήκει σε έναν από τους δράστες που είχαν αναλάβει να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου.

Η αστυνομία μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κάνει καμία εκτίμηση και αναμένει τις σχετικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Το πτώμα δεν μπορεί να αναγνωριστεί καθώς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.

Να σας θυμίσουμε: Θρίλερ στην Άμφισσα: Σε σωφρονιστικό υπάλληλο ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share