Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάμος: Aλλοδαποί ''ξάφρισαν'' ρούχα από κατάστημα !

Τι συνέβη;

15 Απριλίου 2019 15:53
Σάμος: Aλλοδαποί ''ξάφρισαν'' ρούχα από κατάστημα !

Οι τρεις δράστες είχαν μπει στο κατάστημα ενός 54χρονου στο Βαθύ παριστάνοντας τους πελάτες
Έκανε και τον… ζόρικο στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη όταν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αναζήτησης των δραστών κλοπής εμπορευμάτων από ένα κατάστημα στη Σάμο. Κινέτα: Εξαρθρώθηκε σπείρα με 23 κλοπές και 1 ηστεία!

Οι τρεις δράστες είχαν μπει στο κατάστημα ενός 54χρονου στο Βαθύ παριστάνοντας τους πελάτες, αλλά ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση να κρύβουν διάφορα είδη ρουχισμού συνολικής αξίας 112 ευρώ και αμέσως το έβαλαν στα πόδια. Ο 54χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και, χάρη στην άμεση κινητοποίηση, εντοπίστηκε ένας από τους δράστες.

Παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο 26χρονος αλλοδαπός δεν απέφυγε τις χειροπέδες με τις οποίες προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αντίσταση, ενώ αναζητούνται οι δυο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργοί του.

Σοκ στο Μενίδι: Σκοτώθηκε ληστής που προκάλεσε τροχαίο για να κλέψει ντελιβερά! Δύο οι νεκροί

Τέσσερις οι δράστες της ληστείας - Άρπαξαν τις εισπράξεις του διανομέα - Συγκρούστηκαν με λεωφορείο κατά τη διαφυγή - Οι άλλοι δύο ληστές διέφυγαν πεζοί - «Μου την έπεσαν Ρομά με μαχαίρια», λέει το θύμα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν έναν διανομέα φαγητού και του άρπαξαν τις εισπράξεις του με την απειλή μαχαιριού.

Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσαν ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν από το ΙΧ οι δύο από τους δράστες, ο ένας νεκρός, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να βγουν από το όχημα και διέφυγαν πεζοί.

Σοκ: ΙΧ Ρομά παρέσυρε δύο μαθήτριες!

Σοκαριστικό τροχαίο πριν από περίπου μία ώρα, στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου, στην είσοδο της Παραβόλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά, παρέσυρε δύο μαθήτριες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, η μία από τις δύο μαθήτριες γυμνασίου, «απογειώθηκε» από τη σύγκρουση και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα!

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η Τροχαία Αγρινίου, ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα!

Τροχαίο σοκ στο Ελληνικό: Βαριά τραυματισμένη η οδηγός! Σοκάρουν οι εικόνες - διαλύθηκε ΙΧ και στάση λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο στο Ελληνικό: Μάχη για την ζωή της δίνει η οδηγός του ΙΧ, το οποίο και διαλύθηκε όπως και η στάση του λεωφορείου στην οποία προσέκρουσε!

Το όχημα εκτός ελέγχου λόγω υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει η οδηγός προσέκρουσε σε στάση. Κλιμάκιο του 8ου ΠΣ ενήργησε στον απεγκλωβισμό της πολυτραυματία οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του BMW M3 που οδηγούσε και με τα χιλιόμετρα που είχε αναπτύξει προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα της, βαρύτατα τραυματισμένη . Διερχόμενοι κάλεσαν την Τροχαία.

Στο σημείο του σοβαρού τροχαίου μετέβη κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, με τους Πυροσβέστες να καταβάλουν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν την οδηγό καθώς το σασί του αυτ8κινητουειχε μετατρέπει σε «σκραπ» άμορφη μάζα σιδερικών.

Με ασθενοφόρο η οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοβαρό τροχαίο για τον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή ειδήσεων: Παρασύρθηκε με την μηχανή του!

Λαμία: Τροχαίο για ποδοσφαιριστή της Super League!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share