Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που κατηγορούνταν για τον βιασμό του ανιψιού του!

Πήγε στα στα δικαστήρια φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο

15 Απριλίου 2019 14:48
Κρήτη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος που κατηγορούνταν για τον βιασμό του ανιψιού του!

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 59χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 10χρονο ανιψιό του.

Μάλιστα, συγγενικό του πρόσωπο κατέρρευσε στα δικαστήρια και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο 59χρονος οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Κρήτη: 59χρονος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικο αγόρι!

Μπροστά σε μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού, βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, πρόκειται για 59χρονο, από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανήλικου αγοριού κατ' εξακολούθηση.

Ο άνδρας συνελήφθη και από την πλευρά του αρνείται όσα του αποδίδονται. Η δικογραφία σχηματίζεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Λάρισα: Καταγγελία για ομαδική σεξουαλική επίθεση σε 13χρονη μαθήτρια!

Μία σοβαρή καταγγελία διερευνάται από τις αρχές και αφορά ομαδική σεξουαλική παρενόχληση μίας μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο περιφερειακού δήμου της Λάρισας.

Μια μαθήτρια μόλις 13 ετών φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από συμμαθητές της.

Σχετική καταγγελία κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει ήδη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία διερευνά το περιστατικό, για το οποίο φέρεται να έχει παρέμβει ήδη και εισαγγελικός λειτουργός.

Σοκ: ΙΧ Ρομά παρέσυρε δύο μαθήτριες!

Σοκαριστικό τροχαίο πριν από περίπου μία ώρα, στην Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου, στην είσοδο της Παραβόλας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά, παρέσυρε δύο μαθήτριες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αγρινίου!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, η μία από τις δύο μαθήτριες γυμνασίου, «απογειώθηκε» από τη σύγκρουση και βρέθηκε σε παρακείμενο ρέμα!

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η Τροχαία Αγρινίου, ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κινούνταν αντίθετα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share