Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Άφαντο το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της! - Έκλεισαν προφίλ και δεν πήγαν καν στην κηδεία της! (Video)

Γιατί τους αναζητούν οι Αρχές;

15 Απριλίου 2019 13:40
Θάνατος 22χρονης Αρετής: Άφαντο το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της! - Έκλεισαν προφίλ και δεν πήγαν καν στην κηδεία της! (Video)

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει την σκοτεινή υπόθεση για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας ψυχολογίας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, με τους γονείς της να υποστηρίζουν ότι «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της Αρετής»!

Σύμφωνα με την οικογένεια της 22χρονης Αρετής, η άτυχη φοιτήτρια δεν έδωσε μόνη της τέλος στην ζωή της, αλλ'α «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της», καθώς φοβούνται για επαφές της με σατανιστές.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» άφαντο είναι πλέον το ζευγάρι από το φιλικό περιβάλλον της 22χρονης Αρετής, μετά τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και οι δύο έσπευσαν να κλείσουν τα προσωπικά τους προφίλ στο Facebook, ενώ δεν πήγαν καν στην κηδεία της... φίλης τους!

Γιατί όμως τα πρόσωπα αυτά θεωρούνται ύποπτα και γιατί τους αναζητούν οι Αρχές;

22χρονη Αρετή Αιγάλεω

Δείτε τα όσα υποστήριξε από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την Τατιάνα Στεφανίδου:

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Τι αποκαλύπτει η συνομιλία της στο Facebook;

Ένα μυστήριο αποτελεί ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Οι γονείς της εκτιμούν ότι το παιδί τους παρασύρθηκε μέσω διαδικτύου από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται σατανιστές και πως ο θάνατός της ήταν μια σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

Φίλη της άτυχης κοπέλας μάλιστα αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι η 22χρονη γοητευόταν από τις θεωρίες του σατανισμού, ενώ τελευταία ασχολούταν με την ενέργεια και την αύρα των ανθρώπων.

Η εκπομπή «Μαζί σου» μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα τη συνομιλία που είχε μέσω Facebook με φίλη της και την οποία ενημέρωνε ότι είχε κλείσει ραντεβού με μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Στη συνομιλία αυτή τίποτα δεν προμηνύει ότι η 22χρονη έκανε σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της. Αντίθετα, από αυτά που γράφει δείχνει να είναι πολύ χαλαρή, ιδιαίτερα εύθυμη και ότι το ραντεβού το έκλεισε περισσότερο για πλάκα.

22χρονη Αρετή

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κ. Τζαβάρα, ακόμα και αυτή η συνομιλία δε δείχνει ότι η Αρετή είχε σκοπό να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή.

«Ένας άνθρωπος που σκέφτεται να αυτοκτονήσει, πηγαίνει σε μέντιουμ για να του πουν το μέλλον;», αναρωτήθηκε.

Αυτό που φοβάται ο ίδιος και η οικογένεια της φοιτήτριας είναι ότι το κορίτσι παρασύρθηκε μέσω του διαδικτύου και σίγουρα κάποιος την προέτρεψε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα εκτιμούν ότι ενδεχομένως και άλλα παιδιά να κινδυνεύουν από τα ίδια άτομα και γι’ αυτό κινούνται νομικά για να φωτιστούν οι σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share