Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εθνική Αθηνών-Λαμίας: Αυτοκίνητο ταξίδεψε 13χλμ.... ανάποδα! (Video)

Ο ηλικιωμένος οδηγός έκανε λάθος στην έξοδο για Χαλκίδα!

15 Απριλίου 2019 12:28
Εθνική Αθηνών-Λαμίας: Αυτοκίνητο ταξίδεψε 13χλμ.... ανάποδα! (Video)

Ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ταξίδεψε για 13 χλμ. το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός ενός αυτοκινήτου!

Το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος ,μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό στο ύψος της εξόδου Χαλκίδας και για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Οι άνθρωποι της Νέας Οδού σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο 52,5 χλμ. αφού, δηλαδή, διένυσε μια απόσταση 13 χιλιομέτρων.

Να σας θυμίσουμε στην Αττική οδό: Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Κηφισίας!

Τους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στην εθνική οδό προειδοποιούσε ένα βαν της Νέας Οδού το οποίο έκανε ζιγκ-ζαγκ για να υποχρεώσεις τα υπόλοιπα οχήματα να επιβραδύνουν ενώ άναβε φωτεινή ένδειξη «κίνδυνος»

Απίστευτο: Διάσημος ηθοποιός χτύπησε ποδηλάτη με το αμάξι του και έφαγε χαστούκι!

Μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία είχε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη νήσο Γουάιτ, τον προορισμό που ο διάσημος ηθοποιός επισκέπτεται συχνά για τις κοντινές διακοπές του, αφού εκεί διαμένει μόνιμα η μητέρα του και άλλοι συγγενείς του.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, ωστόσο έγινε μόλις πρόσφατα γνωστό από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 42χρονος σταρ, που έγινε κυρίως γνωστός μέσω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην τηλεοπτική σειρά «Σέρλοκ Χολμς», χτύπησε έναν ηλικιωμένο ποδηλάτη με το αμάξι του, ενώ οδηγούσε κοντά στο ψαροχώρι Φρεσγουότερ.

Να σας θυμίσουμε το Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και απαίτη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Έξαλλος, ο 63χρονος άνδρας σηκώθηκε αμέσως από το οδόστρωμα και χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο τον Κάμπερμπαρτς, ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει από το όχημα για να βοηθήσει.

O Μάικλ Λόρενς, όπως ονομάζεται το θύμα του τροχαίου, είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο χέρι και αιμορραγούσε. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε από το να επιτεθεί στον Κάμπερμπατς, τον οποίο μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως.


Ένας φίλος του ποδηλάτη είπε στην Sun ότι, λίγες στιγμές πριν το ατύχημα, ο 63χρονος είχε σηκώσει το χέρι για να προειδοποιήσει το αμάξι να κόψει ταχύτητα, επειδή ο δρόμος ήταν στενός και δεν μπορούσε να κάνει στο πλάι για να αφήσει την πράσινη λαμποργκίνι να προσπεράσει. «Όταν άπλωσε το χέρι του, το αμάξι χτύπησε με δύναμη τον πήχη του, που έσπασε τον πλαϊνό καθρέφτη. Το χέρι του άρχισε να αιμορραγεί, υπήρχε αίμα παντού. Ο φίλος μου δεν είναι λιπόψυχος, αλλά φώναζε επειδή πονούσε πολύ».

Παρά την αρχική ένταση στη συνομιλία τους, ο τηλεοπτικός «Σέρλοκ» αντέδρασε με ψυχραιμία, προσφέροντας στον ηλικιωμένο εμφιαλωμένο νερό για να πλύνει το χέρι του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε και σε ένα κοντινό ιατρικό κέντρο.

Ο ηθοποιός κατόπιν έκανε αναφορά για το συμβάν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του 63χρονου για τη βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο κ. Λόρενς σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση για το συμβάν, η οποία μπορεί να φτάσει και τις 20.000 λίρες, εάν το δικαστήριο αποφασίσει υπέρ του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και απαίτη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Ξάνθη: Η καταδίωξη που κατέληξε σε..τροχαίο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share