Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Royal Albert Hall: Ο 6χρονος Έλληνας πιανίστας που καθήλωσε το κοινό!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «παιδί-θαύμα».

15 Απριλίου 2019 10:19
Royal Albert Hall: Ο 6χρονος Έλληνας πιανίστας που καθήλωσε το κοινό!

Ο μικρός που είχαμε αρχικά γνωρίσει μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», είχε την τιμή να παίξει πιάνο στο κοινό του Royal Albert Hall του Λονδίνου και φυσικά να καταχειροκροτηθεί!

Ο 6χρονος Στέλιος μίλησε στο Open για τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία, την οποία πολλοί ονειρεύονται.

Ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία μόλις 2,5 ετών και έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλά βραβεία στη μουσική, περιέγραψε έχοντας δίπλα τον πατέρα του την εμπειρία του στο Λονδίνο!

Να σας θυμίσουμε πως είναί σήμερα το πιο χοντρό παιδί του κόσμου!

Αν έχεις τέτοιον γιο τι να κάνεις την "προστασία"; (Video)

Σας φαίνεται περίεργο που ένας μικρός μπόμπιρας κατάφερε να τα βάλει με την Αστυνομία για να μην συλλάβουν τους γονείς του; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! Το κάθε παιδί τελικά είναι ένας μικρός ήρωας!

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες το βίντεο με ένα μικρούλη από την Κίνα ο οποίος είχε το θάρρος να υψώσει το ανάστημά του στους αστυνομικούς και να δείξει μεγάλο ψυχικο σθένος.

Συγκεκριμένα, ο μικρός κρατά ένα σωλήνα στα χέρια του και φωνάζει προς τους αστυνομικούς για να «προστατέψει» τους γονείς του.

Και αυτό γιατί οι γονείς του είχαν έναν παράνομο πάγκο στην αγορά και οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν. Ωστόσο, ο μπόμπιρας άρχισε να τους «κυνηγά» και να τους φωνάζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share