Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θα έχετε την τύχη των λιμενικών»! - Κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια απειλούν τα ΜΑΤ! (video)

Απίστευτα σκηνικά στα Εξάρχεια!

15 Απριλίου 2019 09:57
«Θα έχετε την τύχη των λιμενικών»! - Κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια απειλούν τα ΜΑΤ! (video)

«Τι πάθανε οι λιμενικοί, οι δύο; Τι πάθανε τα χεράκια τους; Είδατε οι λιμενικοί τι πάθανε» φώναζαν προκλητικά στους άνδρες των ΜΑΤ οι κουκουλοφόροι που προκάλεσαν τα επεισόδια στα Εξάρχεια.

Το βίντεο - ντοκουμέντο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, όπου οι κουκουλοφόροι απειλούν τους αστυνομικούς ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τους λιμενικούς, οι οποίοι είχαν δεχθεί επίθεση κατά τη διάρκεια έρευνας για ναρκωτικά, πριν από λίγες ημέρες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τις αστυνομικές αρχές αυτοί οι άνθρωποι» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Απριλίου, ομάδα περίπου 50 ατόμων, με αυτοσχέδιο οπλισμό και καλυμμένα πρόσωπα, είχαν επιτεθεί σε λιμενικούς, που ερευνούσαν κτίριο στα Εξάρχεια για υπόθεση ναρκωτικών.

Από την επίθεση, δύο λιμενικοί τραυματίστηκαν - ο ένας από μαχαιριές στον μηρό και ο δεύτερος από γροθιές στο πρόσωπο, καταλήγοντας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Δείτε το βίντεο από τις προκλητικές απειλές των κουκουλοφόρων:

Εξάρχεια: Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια με μολότοφ και χημικά!

Να σας θυμίσουμε στα Εξάρχεια εχθές: Πεδίο μάχης τα ξημερώματα με τραυματισμένο αστυνομικό!

Το συγκεκριμένο επεισόδιο στα Εξάρχεια διήρκεσε περίπου 15 λεπτά και ολοκληρώθηκε όταν οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή και κλείστηκαν, ξανά, στο προαύλιο του Πολυτεχνείου.

Εν τω μεταξύ όμως, οι κάτοικοι της περιοχής αγανακτισμένοι είχαν βγει στα μπαλκόνια τους και αντάλλαξαν «γαλλικά» με τους κουκουλοφόρους που παίζοντας τα παιχνίδια τους, δεν τους αφήνουν σε ησυχία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μια ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από την πλαϊνή είσοδο του Πολυτεχνείου, στην οδό Τοσίτσα και επιτέθηκε στην «κλούβα» των ΜΑΤ που βρίσκεται στη συμβολή με την Πατησίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν αρκετές βόμβες μολότοφ, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων κρότου λάμψης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Εξάρχεια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων σήμερα το απόγευμα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share