Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συρία: 2 νεκροί και 7 τραυματίες ύστερα από πυρά στο Χαλέπι!

Η επίθεση έγινε στη συνοικία Χαλιντίγια

15 Απριλίου 2019 08:35
Συρία: 2 νεκροί και 7 τραυματίες ύστερα από πυρά στο Χαλέπι!

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά όλμου που εξαπέλυσαν τρομοκρατικές ομάδες στο Χαλέπι, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Η επίθεση έγινε στη συνοικία Χαλιντίγια που βρίσκεται στο δυτικό Χαλέπι, σύμφωνα με την κρατική συριακή τηλεόραση.


Σε ένα άλλο ξεχωριστό περιστατικό στη συνοικία Σουκάρι του Χαλεπίου, ένα παιδί σκοτώθηκε ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν από την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί από τρομοκράτες, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση επικαλούμενη αστυνομική πηγή.

Δεκάδες τζιχαντιστές νεκροί από τις δυνάμεις του Συριακού Δημοκρατικού Κράτους!

Δεκάδες μαχητές του ISIS, σκότωσαν οι δυνάμεις του Συριακού Δημοκρατικού Στρατού (SDF), που έχουν τη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, στην πόλη Μπαγκούζ της Συρίας.

Οι συγκρούσεις με τους τζιχανιστές του Ισλαμικού Κράτους στα ανατολικά της Συρίας, συνεχίζονται, ενώ οι συριακές δυνάμεις κατέλαβαν σημείο αποθήκευσης οπλισμού, σύμφωνα με τον Μουσταφά Μπαλί, εκπρόσωπο Τύπου των SDF.

Τέσσερις μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας, ενώ ένας μαχητής των δυνάμεων SDF σκοτώθηκε και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν στην διάρκεια των συγκρούσεων, πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συρία: Eντολή επίθεσης στο προπύργιο του ISIS

Ανατριχιαστική φωτογραφία από την Συρία: Κoριτσάκι περιμένει να σωθεί δίπλα στη νεκρή αδερφούλα του!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 
TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share