Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φιλιππίνες: Ο ηγέτης οργάνωσης που υποστήριζε τους τζιχαντιστές είναι νεκρός!

Επιβεβαίωσαν τον θάνατο του αξιωματούχοι!

14 Απριλίου 2019 17:27
Φιλιππίνες: Ο ηγέτης οργάνωσης που υποστήριζε τους τζιχαντιστές είναι νεκρός!

Την είδηση για τον νεκρό ηγέτη οργάνωσης που υποστήριζε τους τζιχαντιστές επιβεβαίωσαν οι αξιωματούχοι στις Φιλιππίνες!

Ο υπουργός Άμυνας Ντελφίν Λορενζάνα επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αμπού Νταρ, επί τη βάσει των δεδομένων μιας εξέτασης DNA. “Είναι επιβεβαιωμένο, είναι το πτώμα του Αμπού Νταρ,” είπε ο ΥΠΑΜ.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας στις Φιλιππίνες πιστεύουν ότι ο Αμπού Νταρ ηγούνταν της συμμαχίας (Dawla Islamiya) που υποστήριζε τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στα νότια των Φιλιππίνων, με την συμμετοχή και ξένων μαχητών.

Αξιωματούχοι στις Φιλιππίνες επιβεβαίωσαν σήμερα ότι ο ηγέτης μιας συμμαχίας φιλικής προς τους ενόπλους του Ισλαμικού Κράτους, ήταν ένας από τους τέσσερις ενόπλους που σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με τον στρατό, τον προηγούμενο μήνα.

Να σας θυμίσουμε: Λεωνίδιο: Νεκρός αναρριχητής από πτώση!

Αυστραλία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς έξω απο κλάμπ!

Μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή έξω από ένα δημοφιλές νυχτερινό κλαμπ της Μελβούρνης, στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας οι τραυματίες είναι δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας που βρίσκονταν στην πόρτα του κλαμπ Love Machine και ένας πελάτης που περίμενε για να μπει στο νυχτερινό αυτό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην συνοικία Πράχραν της Μελβούρνης.

«Φαίνεται ότι πυροβολισμοί ήρθαν από ένα αυτοκίνητο προς τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κλαμπ», δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Άντριου Στάμπερ της αστυνομίας της πολιτείας.

«Πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη. Αυτό είναι ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα από τα πιο γνωστά της Μελβούρνης σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες», πρόσθεσε.

Αρχικά τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν, αλλά ένας 37χρονος που ήταν μέλος του προσωπικού ασφαλείας του κλαμπ υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Να σας θυμίσουμε το Σοκ στην Μεσσήνη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε παραλία!

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι εξάλλου ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο που τραυματίστηκαν, ηλικίας 29 και 50 ετών αντίστοιχα, δεν φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Η αστυνομία προσπαθεί επίσης να επαληθεύσει αν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο περιστατικό αυτό και μια μαύρη Porsche που εθεάθη να φεύγει από τη συνοικία και αργότερα βρέθηκε τυλιγμένη στις φλόγες σε άλλη περιοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share